Acasa Economic Primăria Ploieşti a lansat o licitaţie pentru achiziţia de servicii de acordare de credit

Primăria Ploieşti a lansat o licitaţie pentru achiziţia de servicii de acordare de credit

1 min read
0
0
223

Primăria Ploieşti a lansat o licitaţie de 59,3 milioane lei (12,53 milioane euro), fără TVA, pentru achiziţia de servicii de acordare de credit având ca obiect un împrumut intern în valoare de 140,722 milioane lei (29,8 milioane euro) cu o durată de 13 ani, potrivit unui anunţ publicat pe platforma SICAP.

Fondurile sunt necesare pentru asigurarea resurselor financiare pentru plata obiectivelor de investiţii cu cofinanţare UE, cu o durată de 13 ani, potrivit primăriei.

Din cei 13 ani, perioada de graţie este de 3 ani, în care se plătesc dobânzi şi comisioane şi nu se rambursează rata de credit, iar perioada de rambursare este de 10 ani, în care se plătesc dobânzi, comisioane şi rata de credit, potrivit anunţului.

Totodată, ofertantul trebuie să depună o declaraţie pe propria răspundere din care să rezulte că a acordat credit/credite în ultimii 3 ani de cel putin 140,7 milioane lei în cadrul a maximum 3 contracte.

Tipul procedurii este licitaţie deschisă, iar termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 28 august.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Economic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Anchetă a Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti în cazul avionului aterizat forţat pe un câmp

O anchetă a fost deschisă de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti în cazul avionu…