Acasa Social Primarul Andrei Volosevici a sesizat Garda de Mediu cu privire la mirosul înţepător resimţit de ploieşteni

Primarul Andrei Volosevici a sesizat Garda de Mediu cu privire la mirosul înţepător resimţit de ploieşteni

2 min read
0
0
71

Primarul Municipiului Ploieşti, Andrei Liviu Volosevici, a sesizat Garda de Mediu – Comisariatul Judeţean Prahova cu privire la mirosul înţepător resimţit de ploieşteni.

Garda de Mediu Prahova este instituţia care controlează activităţile cu impact asupra mediului înconjurător şi are capacitatea de a aplica sancţiuni contravenţionale prevăzute de legislaţia din domeniul protecţiei mediului.

„Am solicitat reprezentanţilor Gărzii de Mediu Prahova să realizeze verificări minuţioase şi să dispună măsuri legale în vederea identificării poluatorului atmosferic şi eliminării cauzelor care conduc la degradarea calităţii aerului în municipiul nostru.
Disconfortul olfactiv resimţit de ploieşteni este o problemă serioasă legată direct de sănătatea cetăţenilor din municipiul Ploieşti.
Trebuie să înţelegem că poluarea ne afectează pe toţi şi trebuie să acţionăm pentru a o combate.
Demersurile mele nu se vor opri aici şi aştept un răspuns prompt şi profesionist din partea instituţiilor implicate în protejarea mediului. Vom avea grijă de calitatea aerului şi sănătatea ploieştenilor!” a declarat, în acest context, primarul Andrei Liviu Volosevici.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Social

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Cum a urzit un procuror prahovean ca să ia pensie de handicap

În ultimul timp, se vorbeşte tot mai mult de desfiinţarea Secţiei speciale de investigare …