Acasa Social Primarul Negoiță: „Contractul cu firma Rosal e în afara legii” și a găsit o soluție „legală”. Ce zic reprezentanții Rosal

Primarul Negoiță: „Contractul cu firma Rosal e în afara legii” și a găsit o soluție „legală”. Ce zic reprezentanții Rosal

3 min read
0
0
62

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a anunțat, săptămâna trecută, că instanța a declarat în afara legii contractul cu firma Rosal. În aceste condiții, de salubrizare se va ocupa o firmă inființată chiar de edil. Poate e mai legal așa…

DECLARAȚIE DE PRESĂ – DREPT LA REPLICĂ

Față de recentele declarații comunicate în spațiul public, de către Primarul Sectorului 3 al Mun. București, domnul Robert Sorin Negoiță, cu privire la modul de efectuare al serviciului de salubritate de către societatea ROSAL GRUP S.A., în calitate de unic operator de salubrizare autorizat să presteze acest serviciu pe raza Sectorului 3, prin prezenta asigurăm cetățenii, partenerii contractuali, angajații, cât și opinia publică, faptul că societatea noastră prestează și va presta în continuare serviciul de salubritate pe raza sectorului 3, în baza contractului de achiziție servicii de salubrizare nr. 5066/1999, contract în vigoare.

Societatea noastră califică recentele declarații ale Primarului Sectorului 3 ca fiind nefondate și fără temei legal, acestea constituindu-se într-o tehnică concertată de destabilizare subsumată dorinței acestuia de a preda serviciul de salubritate unei societăți de stat proaspăt înființate, fără personal, fără mijloace tehnice, fără experiență similară și lipsită de autorizările cerute de lege, o societate înființată cu încălcarea prevederilor legale ce nu poate presta serviciul de salubritate pe raza Sectorului 3.

Precizăm că toate sumele de bani încasate de societatea noastră de la persoanele fizice și juridice sunt percepute pentru servicii prestate și recepționate, avându-și temeiul juridic în contractele de prestări servicii semnate și legile în vigoare.

Se poate constata că unicul interes al primarului Sectorului 3, în pragul sezonului rece, este un interes personal, total opus interesului public.

Conchidem menționând că, deopotrivă cu continuarea executării în condiții optime a serviciului de salubritate, ne vom apăra cu onestitate drepturile și interesele legitime.

Conducerea ROSAL GRUP S.A.

 

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Social

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Anomalie pe sistematizare la intersecția strazilor Mircea cel Bătrân cu Armași

În urma mai multor sesizări, pe parte de sistematizare, din partea cetățenilor din zona Mi…