Acasa Eveniment PRINS ÎN FLAGRANT IMEDIAT DUPĂ SĂVÂRŞIREA UNEI INFRACŢIUNI DE ÎNŞELĂCIUNE

PRINS ÎN FLAGRANT IMEDIAT DUPĂ SĂVÂRŞIREA UNEI INFRACŢIUNI DE ÎNŞELĂCIUNE

2 min read
0
0
215

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, au prins în flagrant delict un bărbat, imediat după comiterea unei infracţiuni de înşelăciune.
La data de 08 ianuarie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov au depistat în flagrant delict în municipiul Ploieşti, un bărbat, în vârstă de 26 de ani, bănuit de comiterea unor infracţiuni de înşelăciune.
Bărbatul a fost prins la scurt timp după săvârşirea unei infracţiuni pe raza judeţului Prahova, de unde ar fi preluat o ofertă de transport postată pe bursa transportatorilor şi ar fi livrat marfă în valoare de 50.000 de euro în altă destinaţie decât cea stabilită cu firma expeditoare.
Din cercetări a rezultat că, în perioada septembrie 2017 – prezent, cel în cauză, s-ar fi prezentat în mai multe rânduri la diverse societăţi comerciale şi şi-ar fi însuşit marfa preluată.
Bărbatul a fost condus la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov, pentru audieri.
Cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii mai multor infracţiuni de înşelăciune, urmând a fi prezentat magistraţilor, cu propuneri de a se lua măsuri preventive.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Sondaje de opinie la alegerile locale în mai multe orașe din Țară, inclusiv la Ploiești

Centrul de Sociologie Urbană şi Regională – CURS, Grupul de Studii Socio-Comportamen…