Acasa Opinii PRINTRE RÂIOȘI

PRINTRE RÂIOȘI

5 min read
0
0
227
Sper ca un procent intelege realitatea, ghearele acestor bestii rosii va indeamna sa va autodesfigurati si sa deveniti fiinte posedate care nu cauta o comunicare cu ceilalti. Priviti in jurul vostru: sunt peste tot larve care predica care sunt purtatorii unei misiuni ce impune o ordine mentala, un infern. Odata, aveam un eu, acum nu mai sunt decât un obiect care se indoapa mecanic cu minciuna acceptând sa devenim fiinte abandonate ce devin monstri, viitorul nu ne mai ofera decât sa fim legati de… nimic.
Acest procent daruieste un dezgust voit si fals, totul este fals; Falsă este si aceasta societate, falsa este si existenta, o creatura pierduta.
Sincer, sa accepti suferinta nu inseamna decât acceptarea negativa tragica ce te smulge din pamânt si te exileaza de radacinile tale departe de casa ta. Aceasta haita rosie baloasa, intr-o singura clipa, suprima toate clipele. Vom supravietui ca niste nulitati, hranindu-ne cu agonia altei fiinte, ca vampirii, o lacomie inconstienta, acestea sunt etapele dezradacinarii, o societate inutilizabila si ascultatoare care nu se va mai intilni cu ea si se va nimici singura pentru ca a acceptat rânjetul batjocoritor a acestei haite rosii criminale ce combina hotia cu latrătura baloasa ce amplifica dezastrul impingându-ne intr-o ghena urât mirositoare.
Acestia sunt demolatorii de zi cu zi ce practica, la scara mare, doar cenusa Statului Român. In memoria societatii aceasta haita mizerabila a lasat doar saracie si cadavre, acesti calai supravietuiesc pentru ca sunt calai veritabili care stiu sa decapiteze si sa intunece viitorul. Deviza lor este aceasta: Sa minti si sa te minti este o victorie!
CARE ESTE CEL MAI DAUNATOR VICIU?
Credinta, azi, a devenit profit, iar „preotul” le spune credinciosilor ca el si numai el poate lua legatura cu Dumnezeu. Asa ca, din acel moment, el va orindui tot, dovedindu-ne ca este indispensabil la toate evenimentele firesti ale vietii: nasterea, casatoria, boala, moartea… Pomana sfintita o consider o falsificare de acest parazit care nu are nimic cu credinta.
Azi, „preotul” este considerat de multi credinciosi un parazit care face calculul cât costa totul. Totul se face pe banda rulanta pentru ca sunt sume câstigate si necontrolate, sunt private.
Dumnezeu nu a cerut, Dumnezeu a daruit. Azi, aceasta haita parazitara face totul pentru bani si politica. Credinta este  murdarita de acest clan de paraziti, este o pacoste care vestejeste credinta adevarata. Un popor credincios pierde definitiv credinta, speranta, acceptând acasta haita de „preoti” care se cred o speta superioara si ataca preoti care-si fac datoria dupa vechile canoane bisericesti si nu cer bani. Acestia sunt din ce in ce mai putini pentru ca aceasta haita le fura parohia, considerându-i inadaptati sistemului actual. Acesti paraziti nu pot da un raspuns la aceasta intrebare: CREZI CU ADEVARAT IN DUMNEZEU? SI CARE ESTE ADEVARUL?
Toni Savu   
Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Opinii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Decizia CAB privind carantina de la Gornet, nelegală!

Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă (DSU) consideră că decizia Curţii de Apel Bucureş…