Acasa Justiție Procurorii prahoveni anchetează cazul unui bărbat rănit în timpul unor percheziții

Procurorii prahoveni anchetează cazul unui bărbat rănit în timpul unor percheziții

2 min read
0
0
126

Procurorii prahoveni fac cercetări după apariţia în spaţiul public a unor informaţii referitoare la un bărbat care ar fi fost operat de urgenţă după ce ar fi fost lovit de poliţişti în timpul unor percheziţii.

Potrivit unei informări transmise joi de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova, miercuri, poliţiştii de investigaţii criminale au desfăşurat percheziţii domiciliare la persoane bănuite de săvârşirea unor infracţiuni de tâlhărie furt din locuinţe şi din auto, ocazie cu care mai multe mandate de aducere au fost puse în executare.
„Una dintre persoanele conduse la sediul poliţiei a acuzat dureri, fiind solicitată intervenţia ambulanţei. Persoana a fost transportată la spital, unde a rămas pentru investigaţii medicale”.
Surse judiciare au declarat că bărbatul respectiv ar fi suspect în cauză, el rămânând internat după ce a fost supus unor proceduri medicale.
În vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul şi a luării măsurilor legale a fost sesizată unitatea de Parchet competentă, mai precizează informarea citată.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Justiție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Alexandru Rafila comentează cele mai răspândite mituri despre coronavirus

Profesorul Alexandru Rafila, președintele Societății Române de Microbiologie, a comentat v…