Acasa Eveniment Procurorul Mircea Negulescu, suspendat din funcție

Procurorul Mircea Negulescu, suspendat din funcție

2 min read
0
0
188

Vineri seară, Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a transmis un comunicat de presă, aducând următoarele precizări: „Biroul de Informare Publică şi Relaţii cu Mass Media este abilitat să aducă la cunoştinţa opiniei publice faptul că, în cursul după-amiezii de azi, 17 februarie 2017,  la Consiliul Superior al Magistraturii a fost înregistrată Nota Inspecţiei Judiciare cu propunerea de suspendare din funcţie a domnului NEGULESCU MIRCEA, în prezent procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina, pentru soluţionare în raport de dispoziţiile art. 52 alin. (1) din Legea nr. 317/2004, republicată.”

Cu o zi înainte, CSM a acceptat cererea procurorului Negulescu, de încetare a activității la DNA Ploiești, stabilind ca acesta să-și continue activitatea la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpina. Tot atunci, CSM a anunțat că a dispus sesizarea Inspecţiei Judiciare în cazul procurorului Mircea Negulescu, privind posibile abateri disciplinare şi încălcări ale Codului deontologic al judecătorilor şi procurorilor.

Măsurile vin după apariția, în spațiul public, a unor înregistrări compromițătoare cu magistratul de la DNA Ploiești, pe mâna căruia au intrat dosare celebre ale unor politicieni și ale unor șefi din cadrul Poliției și Parchetului din Prahova.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Război politic pentru amânarea alegerilor parlamentare

O lege trecută de CCR și aflată pe masa președintelui spre promulgare ar putea să dea pest…