Acasa Social Program de salubrizare în zona Pârâului Dâmbu

Program de salubrizare în zona Pârâului Dâmbu

4 min read
0
0
203

Primăria Municipiului Ploieşti în colaborare cu Regia Autonomă de Servicii Publice, S.C. Servicii de Gospodărire Urbană Ploieşti S.R.L. şi operatorul de salubritate, S.C. Rosal Grup S.A., a demarat, astăzi, un program de salubrizare, igienizare şi mentenanţă a spaţiilor verzi din zona Pârâului Dâmbu.

Acţiunea este iniţiată şi coordonată direct de viceprimarul municipiului Ploieşti, Cristian Mihai Ganea, care a fost prezent în această dimineaţă, în teren, alături de echipele de lucrători, pentru a supraveghea şi direcţiona modul de desfăşurare a acestei ample acţiuni.
Activităţile se vor derula în perimetrul străzii Nămoloasa şi în aria cuprinsă între strada Mihai Bravu şi strada Apelor. Acestea vor consta concret în lucrări de cosit vegetaţie, tuns arbuşti izolaţi, îndepărtarea arbuştilor şi a arborilor uscaţi, evacuarea deşeurilor vegetale rezultate.


Administraţia Serviciilor Sociale Comunitare Ploieşti va pune la dispoziţie forţă de muncă, prin intermediul persoanelor asistate social, iar reprezentanţii S.C. Servicii de Gospodărire Urbană Ploieşti S.R.L. vor implica în acest proiect angajaţi ai societăţii, care vor acţiona cu echipamente de specialitate şi care vor asigura, totodată, evacuarea deşeurilor vegetale rezultate.
Programul de salubrizare, igienizare şi mentenanţă a spaţiilor verzi din zona Pârâului Dâmbu are rolul de a aduce confort cetăţenilor din împrejurimi.
Municipalitatea ploieşteană îi roagă astfel pe cetăţeni să conştientizeze necesitatea menţinerii curăţeniei în zona respectivă, pe viitor.

„Am mobilizat si astazi echipele SGU, RASP, ASSC și Rosal, iar impreuna am reusit sa salubrizam si igienizam o buna parte a albiei paraului Dambu. Un punct negru pentru oras, o zona in care, cetateni certati cu bunul simt, arunca constant deseuri menajere si din constructii. Dar si o zona care devenise inaccesibila si periculoasa din cauza vegetatiei care a crescut haotic. Vom continua maine actiunea de curatare a albiei, urmand ca ulterior sa ajungem si in alte cartiere care au nevoie urgenta de astfel de lucrari. Voi supraveghea bunul mers al acestor actiuni, dar astept si din partea dumneavoastra, dragi ploiesteni, sesizari in privinta zonelor din municipiu in care trebuie intervenit de urgenta.”, a declarat viceprimarul Cristian Mihai Ganea.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Social

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Dosarul de corupţie al Andreei Cosma, revine la Curtea de Apel Ploieşti

Dosarul în care fosta deputată PSD, Andreea Cosma, fiica fostului preşedinte al Consiliulu…