Acasa Cultură Programul Festivalului de Teatru „Toma Caragiu” Ploiești

Programul Festivalului de Teatru „Toma Caragiu” Ploiești

10 min read
0
0
106

În perioada 31 octombrie – 5 noiembrie 2017, Primaria Municipiului Ploiești, Teatrul „Toma Caragiu” și Asociația Viitor Art organizează cea de-a șaptea ediție a Festivalului de Teatru „Toma Caragiu”.

Și în acest an, selecția festivalului a fost realizată de Raluca Rădulescu, traducător și jurnalist, realizator de emisiuni la Radio Romania Cultural, iar pe afiș se vor regăsi numele unora dintre cei mai importanți artiști români ai momentului.

Programate la sediul teatrului, la Casa de Cultura a Sindicatelor, în noua sală a Teatrului pentru copii „Ciufulici” și la Beraria Teatrului, spectacolele și concertele celei de-a șaptea ediții, producții ale teatrelor de prestigiu din toată țara, teatre naționale sau independente, vă invită atât la întâlnirea cu binecunoscuți actori ai scenei românești, cât și cu tinere talente ale noilor generații de creatori de teatru.

 

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Cultură

Lasă un răspuns

Check Also

niMicul „terorist” care a amenințat cu bombe la Spitalul Judeţean şi la un supermarket din Ploiești, reținut de polițiștii prahoveni

Un bărbat, de 34 ani, din Câmpina, este principalul suspect al ameninţărilor cu bombă de l…