Acasa Diverse Protest în sânii goi în faţa lui Berlusconi, la alegerile din Italia – VIDEO

Protest în sânii goi în faţa lui Berlusconi, la alegerile din Italia – VIDEO

2 min read
0
0
73

O femeie a protestat în sânii goi, duminică, împotriva lui Silvio Berlusconi, fostul prim-ministru al Italiei, când acesta s-a dus să voteze la alegerile parlamentare. Femeia şi-a scris pe corp „Berlusconi, ai expirat!”.

Berlusconi este liderul partidului Forza Italia. Acesta a format o coaliţie din care face parte şi partidul de extremă dreapta Liga Nordului. Coaliţia era favorită în sondajele realizate înaintea alegerilor.

Când fostul prim ministru a ieşit la vot, o femeie s-a urcat pe masa din secţia de votare şi a expus mesajul. Forţele de securitate l-au îndepărtat pe Berlusconi de femeie în timp ce era fotografiată de jurnalişti.

https://youtu.be/xSq9CNSHTdM

În timpul alegerilor din 2013, un grup de femei topless au fost îndepărtate de poliţie, după ce au protestat faţă de fostul prim-ministru. Atunci, protestatarele au strigat „De ajuns!” în timp ce Berlusconi vota.

Înainte să voteze la Milano, Berlusconi s-a arătat îngrijorat de cozile de la secţiile de votare, potrivit Corriere della Serra. „Durează foarte mult să votezi aşa că mă tem că vor fi multe cozi în seara aceasta şi astfel s-ar putea ca mulţi oameni să nu apuce să voteze”, a spus acesta.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Diverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Amenzi de peste 21 de milioane de lei aplicate de poliţişti în ultima săptămână

Poliţiştii au aplicat, la nivel naţional, amenzi de peste 21 de milioane de lei în ultima …