Acasa Politică Radu Oprea: Premierul trebuie să vină în Parlament să spună care sunt rezultatele vizitei la Bruxelles

Radu Oprea: Premierul trebuie să vină în Parlament să spună care sunt rezultatele vizitei la Bruxelles

2 min read
0
0
238

Purtătorul de cuvânt al PSD, Radu Oprea, a declarat luni că premierul Florin Cîţu trebuie să vină în Parlament, în această săptămână, pentru a da explicaţii în legătură cu rezultatele vizitei sale la Bruxelles şi cu Planul naţional de redresare şi rezilienţă.

„Am decis ca premierul Florin Cîţu să vină în Parlament, în săptămâna 15-19 (februarie – n.r.), în conformitate cu regulamentul Camerei Deputaţilor, pentru a da explicaţii. Trebuie să spună foarte clar care sunt rezultatele vizitei la Bruxelles şi de ce îşi bate joc de Planul naţional de redresare şi rezilienţă”, a spus Oprea, într-o conferinţă de presă după şedinţa Biroului Politic Naţional al PSD.
El a adăugat că Planul naţional de redresare şi rezilienţă trebuie să fie dezbătut în Parlamentul României.
„Preşedintele Marcel Ciolacu a avut săptămâna trecută discuţii cu comisarii europeni. Toţi ne-au vorbit despre cele 14 milioane granturi, trebuie să ştim foarte clar că este o componentă importantă de împrumuturi acolo şi că acest Plan naţional de redresare şi rezilienţă trebuie să fie un efort al românilor şi atunci dezbaterea trebuie să aibă loc în Parlament. De aceea premierul Florin Cîţu trebuie să vină în Parlament şi să dea explicaţii”, a afirmat Oprea.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

La Ploiești, iluminatul public festiv de sărbători va fi aprins marți, 30 noiembrie

Momentul oficial de deschidere a iluminatului public ornamental de sărbători, în municipiu…