Acasa Justiție Răzvan Ciobanu, după audierea de la DIICOT: „Sunt suspect că aş deţine droguri pentru consum propriu”

Răzvan Ciobanu, după audierea de la DIICOT: „Sunt suspect că aş deţine droguri pentru consum propriu”

3 min read
0
0
244

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a anunţat, într-un mesaj pe Facebook, după ce a fost audiat la DIICOT Ploieşti, că e suspect că ar deţine droguri de risc pentru consum propriu, pe care le-ar fi procurat de la oameni pe care nu i-a întâlnit şi cunoscut vreodată.
„Pentru a nu sta în fiecare secundă la telefon, am să clarific aici: sunt suspect că aş deţine droguri de risc pentru consum propriu, fără drept. Droguri pe care le-aş fi procurat de la nişte oameni pe care nu i-am întâlnit, cu care nu am vorbit şi pe care nu i-am cunoscut vreodată în această viaţă. Cam atât am de spus, îmi voi exercita dreptul de a mă apăra. Şi sunt genul de om care învaţă din greşelile trecutului.”, a scris creatorul de modă.
Răzvan Ciobanu a fost audiat, joi, la DIICOT Ploieşti, într-un dosar de trafic şi consum de droguri.
În acelaşi dosar, a fost audiată în calitate de martor şi Raluca Bădulescu.
Potrivit unor surse judiciare, trei persoane acuzate de trafic de droguri de risc și de mare risc, care nu sunt persoane publice, au fost reţinute în acest dosar. Cei trei reținuți urmează să fie prezentați instanței, vineri, cu propunere de arestare preventivă. De asemenea, cântăreţul de manele Elis Armeanca are calitatea de suspect, acesta fiind chemat astăzi la audieri.

Percheziții în acest dosar au fost făcute, joi, în Ploiești și București. Surse din anchetă arată că cei trei reținuți ar fi comercializat droguri de risc și de mare risc în zone bune ale Capitalei.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Justiție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

8 persoane reţinute şi 26 sub control judiciar în dosarul privind obţinerea ilegală de permise auto

Opt persoane au fost reţinute, iar 26 au fost plasate sub control judiciar de procurori în…