Acasa Eveniment Rechizite şcolare în valoare de aproximativ 124.000 lei, care aveau destinația Prahova, oprite la frontieră

Rechizite şcolare în valoare de aproximativ 124.000 lei, care aveau destinația Prahova, oprite la frontieră

2 min read
0
0
191

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu lucrătorii vamali au descoperit, într-un container sosit în Portul Constanţa Sud Agigea din China, rechizite şcolare în valoare de aproximativ 124.000 lei, susceptibile de a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală a unor mărci cunoscute.
La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au participat la controlul amănunţit efectuat în baza analizei de risc, de către lucrătorii vamali, la un container sosit din China, având ca destinatar o societate comercială de pe raza judeţului Prahova.
Administratorul societăţii comerciale în cauză este un cetăţean chinez, în vârstă de 24 de ani, cu reşedinţa în municipiul Bucureşti.
În urma controlului, au fost descoperite 900 de ghiozdane, susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală a unor mărci cunoscute.
Bunurile, în valoare de 124.200 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Alte două cazuri de COVID-19 confirmate la Spitalul Băicoi

Focarul de COVID-19 de la Spitalul Orăşenesc Băicoi se extinde, două cazuri noi fiind conf…