Acasa Social Reguli noi din 15 mai în frizerii, saloane de înfrumusețare și cabinete stomatologice

Reguli noi din 15 mai în frizerii, saloane de înfrumusețare și cabinete stomatologice

2 min read
0
0
373

Toată lumea aşteaptă redeschiderea frizeriilor şi saloanelor de înfrumuseţare, însă totul se va face cu măsuri de protecţie fără precedent. Sunt reguli şi condiţii stricte şi pentru cabinetele stomatologice care, de asemenea, vor putea să îşi reia activitate după 15 mai. Recomandările propuse de Institutul de Sănătate publică se pot schimba: acum sunt în dezbatere publică.

Din 15 mai, la stomatolog, ne vom dezinfecta și vom fi tratați de medici echipați din cap până în picioare, astfel încât să fie protejaţi. Programarea este obligatorie pentru că înainte de ajunge în cabinet trebuie să răspundem şi unor întrebări.

Cum cabinetele sunt obligate să ia măsuri suplimentare de igienă, este de așteptat ca o vizită la stomatolog să ne coste mai mult.

Şi în frizerii și saloanele de coafură se ajunge doar cu programare prealabilă. Aşteptarea în salon este interzisă. La intrare, clienţii trebuie să primească măşti şi să li se ia temperatura.

Atât în saloane, cât și în cabinetele stomatologice, sunt obligatorii dezinfecția și aerisirea la intervale regulate de timp.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Social

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Anchetă a Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti în cazul avionului aterizat forţat pe un câmp

O anchetă a fost deschisă de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti în cazul avionu…