Acasa Diverse REPTILIENII NE MANIPULEAZĂ

REPTILIENII NE MANIPULEAZĂ

11 min read
0
0
1,355
Exista o regiune a celei de-a patra dimensiuni, asa numitul plan astral. Pentru a controla aceasta planeta ei trebuie sa mentina marea masa a umanitatii pe acest nivel sau pe un nivel inferior, deconectând-o de la frecventele superioare. Daca veti realiza acest lucru, veti intelege cu mare usurinta ceea ce s-a intâmplat si continua sa se intimple pe aceasta planeta.
Un aspect crucial pentru mentinerea psihicului uman in ignoranta si separatiei il reprezinta manipularea vibratiilor inferioare ale energiei, a fricii, vinovatiei, resentimentelor, neincrederii in sine si condamnarii celor din jur. In ultima instanta, toate acestea sunt expresii ale fricii. Acestea sunt emotiile care rezoneaza cel mai bine cu frecventele din regiunea inferioara a celei de-a patra dimensiuni. Cine cade prada dominatiei acestor frecvente sfârseste inevitabil prin a fi controlat de constiinta reptiliana.
De remarcat faptul ca am folosit termenul de dominatie. Simpla manifestatie a acestor frecvente ca parte integranta din experienta umana nu reprezinta o problema de sine. Este foarte important sa intelegem acest lucru, daca dorim sa evoluam catre o mai mare intelegere si intelepciune.
Când aceste emotii controleaza omul, centru de greutate al psihicului sau devine atât de ancorat in regiunea inferioara a celei de-a patra dimensiuni, incât constiinta reptiliana se poate infiltra in structurile mentale.
De aceea, Fratia executa ritualuri si sacrificii satanice oribile cu scopul de a-si sincroniza initiatii cu lungimea de unda a reptilienilor. Ei incearca, de asemenea, prin toate mijloace sa stimuleze trasaturile de caracter specifice complexului R, respectiv partii reptiliene a creierului nostru, care se manifesta prin agresiune, ritualism, dorinta de a face parte dintr-o structura ierarhica, si asa mai departe.
Aceste afirmatii nu sunt doar o simpla teorie. Ele pot fi dovedite azi, inclusiv in laboratoare. Cercetatori de valoare si recunoscuti pe plan mondial au dovedit ca emotia fricii rezoneaza cu o fregventa de vibratie inferioara, respectiv pe o lungime de unda lunga, in timp ce emotia pe care o numim iubire rezoneaza cu o frecventa de vibratie foarte inalta, pe o lungime scurta.
Acest lucru este extrem de semnificativ, căci asa cum arata autorul, cercetatorul si arheologul Gregg Braden intr-o caseta video intitulata Punctul Zero, materialul genetic al corpului uman nu este altceva decât un transitator si un receptor de frecventa extrem de sofisticat. Experimentele au demonstrat ca, daca o bucata de ADN (amprenta genetica a corpului) este plasata intr-un tub cu electroni, acestia din urma se grupeaza dupa tiparul ADN- ului. Ei isi mentin aceasta structura, chiar daca ADN-ul este scos din tub. Altfel spus, ADN-ul influenteaza in permanenta energia din jurul nostru. Starea in care ne aflam influenteaza clipa de clipa lumea in care traim. Omul are in organismul sau niste microantene numite aminoacizi, care interactioneaza cu ADN-ul.
Omul de stiinta Braden declara: Exista 64 de coduri genetice umane potentiale (sau antene) ce sunt capabile sa primeasca si sa transmita informatii energetice. Pe scurt, noi dispunem de 64 de antene potentiale prin care ne putem conecta la la fregventele superioare, si implicit la dimensiunile superioare ale existentei.In acest moment, numai 20 sunt active. Cele 44 ramân  „inchise”.
Altfel spus, capacitatea noastra de a ne conecta la potentialul nostru maxim de putere si intelepciune este redusa la numai o treima. Aceste „antene” de pe ADN sunt activate sau inchise de lungimile de unde ale emotiilor, care influenteza in permanenta ADN-ul.
Emotia fricii (din care deriva toate celelalte emotii negative) are o lungime de unda foarte lunga si lenta, neputând activa decit un numar foarte mic de antene ale ale potentialului nostru.
In schimb, iubirea (din care deriva toate emotiile pozitive) are o lungime de unda scurta si rapida, activând multe antene.
Atât timp cât vom ramâne sub incidenta fricii  vom continua sa fim deconectati, traindu-ne viata intr-o simpla picatura de constiinta. In schimb, daca vom incepe sa manifestam din ce in ce mai mult vibratia iubirii, ne vom reconecta la sinele nostru multidimensional, iar potentialul nostru va redeveni infinit.
Asfel spus, ne vom reconecta la Dumnezeu. Umbrele Frătiei, conduse de reptilieni, au pus constiinta umana in rezonanta cu o perspectiva falsa asupra timpului, deconectând astfel umanitatea de restul creatiei, care opereaza intr-o alta linie temporara. Astfel, umanitatea isi traieste viata desincronizata de restul universului.
In aceste conditii nu este de mirare ca pe pamânt exista asemenea dezechilibre. In realitate nu exista timp. Trecutul, prezentul si viitorul se petrec simultan. Perceptia noastra asupra timpului este singura care face ca noi sa o intelegem si sa o traim real.
Azi, reptilienii se folosesc de fecventele negative a celei de-a patra dimensiuni pentru a manipula din culise lumea in care traim. Azi, accelereaza la maximum suprimarea si pervesiunea energiei sexuale – forta creatoare din interiorul fiintei umane – reprezinta un alt instrument fundamental pentru limitarea potentialului uman, asfel incât acesta sa devina incapabil sa isi manifeste puterea si creativitatea infinita.
Manipulatorii care se joaca cu frica oamenilor beneficiaza in plus de un bonus suplimentar: atunci când oamenii se tem, sunt dispusi sa renunte la puterea lor personala, cedând-o celor despre care cred ca ii vor proteja.
Tehnica pe care au folosit-o mii de ani o folosesc si azi: crearea problemei – reactie – solutie, o manipulare a emotiei si a fricii. Ea reprezinta un instrument de creare a fricii care atrage dupa sine reactii de genul acesta: „Ceva trebuie facut!” (de pilda dupa un razboi sau dupa o alta nenorocire regizata de ei), vor iesi mereu in fata si vor oferi solutii (desigur, solutiile lor).
In materialul urmator veti afla, cu dovezi, cum sunt programate din nastere unele persoane alese de aceste umbre reptiliene.
Cum si-ar mai putea recunoaste unii oameni sinele real, alcatuit din iubire pura, daca etaleaza in permanenta ura la secunda? Singura modalitate este de a ne reconecta cu o iubire pura, ea este ce-a care poate distruge vibratiile negative.
Trebuie sa intelegeti ca acesti reptilieni nu vor renuta la dorinta lor de control si dominare a omenirii si vor continua.
Savu Toni
  • Un naiv – Eminescu

    În poezia lui „Împărat și proletar”, Mihai Eminescu are o strofă pe care cei mai în vârstă…
  • Capcana conspiraționismului (III)

    Am scris în articolele precedente despre conspiraționiștii care văd la tot pasul intervenț…
  • Capcana conspiraționismului (I)

    Evident, oricine are dreptul constituțional să exprime puncte de vedere, câtă vreme nu înc…
Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Diverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Elena Udrea, condamnată la 8 ani închisoare cu executare

Fostul ministru Elena Udrea a fost condamnată, marţi, de Curtea de Apel Bucureşti la 8 ani…