Acasa Economic Restricţii privind localurile şi sălile de jocuri din Breaza, din cauza COVID-19

Restricţii privind localurile şi sălile de jocuri din Breaza, din cauza COVID-19

3 min read
0
0
80

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Prahova a instituit restricţii pentru localurile şi sălile de jocuri de noroc din oraşul Breaza, ca urmare a creşterii numărului de cazuri în localitate a informat, vineri, Prefectura Prahova.

Premierul Ludovic Orban a avut, vineri, o nouă rundă de consultări cu reprezentanţii industriei HORECA, context în care s-a convenit analizarea unor noi măsuri fiscale pentru sprijinirea antreprenorilor din domeniu, în vederea diminuării efectelor crizei sanitare.

Potrivit unei postări pe pagina de Facebook a Guvernului, discuţiile au vizat impactul deciziilor luate de autorităţi pentru combaterea răspândirii noului coronavirus, precum şi al măsurilor de sprijinire a sectorului HORECA, în contextul crizei sanitare.

Şase decese asociate COVID-19 au fost înregistrate în judeţul Prahova în ultimele 24 de ore, dar şi 123 de cazuri noi de îmbolnăvire, în acest moment neexistând locuri libere la terapie intensivă pentru pacienţii diagnosticaţi cu noul coronavirus, se arată în datele comunicate, duminică, de Prefectura Prahova.

Potrivit sursei citate, de la începutul pandemiei şi până în prezent, 6.906 prahoveni au fost confirmaţi ca fiind infectaţi cu virusul SARS-CoV-2, iar dintre aceştia 238 au decedat.
Ultimele şase decese asociate acestei boli au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, fiind vorba despre patru bărbaţi, dintre care doi de 63 de ani, iar alţi doi de 64, respectiv 67 de ani, şi două femei de 77 şi 89 de ani, toţi având comorbidităţi.
Persoanele nou confirmate cu SARS-CoV-2 în Prahova fac parte din următoarele categorii de vârstă: 0-18 ani – 8; 19-29 ani – 12; 30-39 ani – 26; 40-49 ani – 35; 50-59 ani – 21; 60-69 ani – 10; 70-79 ani – 10; peste 80 de ani – 1.
Numărul total de locuri destinate îngrijirii pacienţilor cu COVID-19, în Prahova, este de 378, dintre care 345 paturi sunt ocupate. La ATI, toate locurile pentru pacienţii cu SARS-CoV-2 au fost raportate ca fiind ocupate.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Economic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

CERCETAT PENTRU FRAUDE INFORMATICE – VIDEO

Marți dimineaţă, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti şi …