Acasa Justiție Reținut pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc – VIDEO

Reținut pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc – VIDEO

3 min read
0
0
301

Ieri, poliţiştii de combaterea criminalităţii organizate din Dâmboviţa, sub coordonarea unui procuror D.I.I.C.O.T., au descins la locuinţele unei persoane bănuite de operaţiuni cu droguri. În urma percheziţiilor, au fost indisponibilizate peste 5 kilograme de cannabis, peste 460 de plante de cannabis, echipamente necesare dezvoltării plantelor de cannabis, telefoane mobile, un laptop şi bani în lei şi în valută.

Imagini – versiunea pentru download

La data de 13.09.2018, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Dâmboviţa au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului Vîrlan Nicolae Cosmin, din Aninoasa, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc.
În fapt, s-a reţinut că inculpatul Vîrlan Nicolae Cosmin a înfiinţat o cultură de cannabis „in door” pe raza localităţii Gura Ocniţei, drogurile rezultate urmând a fi comercializate pe raza judeţului Dâmboviţa, dar şi deţinute în vederea consumului propriu.
La data de 13.09.2018, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Dâmboviţa împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmboviţa au efectuat 3 percheziţii domiciliare în locaţiile deţinute de către inculpat, ocazie cu care a fost găsită şi ridicată cantitatea de 5.450 de grame de cannabis influorescenţă (masă netă), 42 de grame rezină de cannabis, 2 grindere, 11 recipente cu seminţe de cannabis, 2 cântare electronice, un dispozitiv electronic centrifug pentru uscarea şi mărunţirea plantelor, 468 de plante de cannabis, telefoane mobile, un laptop, 4.555 de euro şi 2.000 de lei.
În cursul zilei de astăzi inculpatul urmează să fie prezentat Tribunalului Dâmboviţa cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.


La acţiune au participat ofiţeri de poliţie din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti, precum şi jandarmi.
Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Justiție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

PNL a câştigat detașat Primăria Ploieşti cu aproape 60% din voturi. Vezi componența Consiliului Local

Candidatul PNL, Andrei Volosevici, a câştigat Primăria Ploieşti cu aproape 60% din voturil…