Acasa Eveniment Rezultate Bacalaureat – Prahova: Promovabilitate 76,58%, doar două medii de 10

Rezultate Bacalaureat – Prahova: Promovabilitate 76,58%, doar două medii de 10

2 min read
0
0
239

Procentul de promovabilitate la prima sesiune de Bacalaureat, în județul Prahova, până în contestații, este de 76,58%, cu peste trei procente mai mare față de anul trecut, doi absolvenți obținând media zece.

Astfel, au promovat 76,58% dintre cei 4.936 de candidați care s-au prezentat la toate probele examenului, iar dintre aceștia doar doi candidați au obținut media zece: CONSTANTIN T.
IOAN MIHAI (foto) de la COLEGIUL NAȚIONAL „NICOLAE GRIGORESCU” din MUNICIPIUL CÂMPINA și respectiv SIMA C. TEODORA-CRISTINA de la COLEGIUL NAȚIONAL „NICHITA STĂNESCU” din MUNICIPIUL PLOIEȘTI.

Vezi AICI toate rezultatele la Bacalaureat ale elevilor prahoveni.

bac1

Rezultatele obținute în actuala sesiune a examenului de Bacalaureat de absolvenții de liceu sunt, în cele mai multe județe din țară, mai bune decât cele din anul trecut. Județe precum Iași sau Cluj s-au menținut pe primele locuri în ceea ce privește procentul de promovabilitate, în timp ce Sibiul a avansat, anul acesta, pe prima poziție la nivel național. La fel și instituțiile de învățământ de elită, care au înregistrat procente de promovare de 100%, dar și una sau mai multe medii de 10.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Sondaje de opinie la alegerile locale în mai multe orașe din Țară, inclusiv la Ploiești

Centrul de Sociologie Urbană şi Regională – CURS, Grupul de Studii Socio-Comportamen…