Acasa Politică Rezultatele alegerilor locale 2020 din Prahova

Rezultatele alegerilor locale 2020 din Prahova

3 min read
0
0
291

Liberalii au câștigat cele mai multe primării la alegerile locale desfășurate ieri în Prahova. Președintele Consiliului Județean Prahova va fi Iulian Dumitrescu, candidatul alianței PNL-USR-Plus.

PNL a câștigat primăriile din 57 de localități din județ: Ploiești, Azuga, Bușteni, Sinaia, Adunați, Valea Doftanei, Brebu, Provița de Sus, Bănești, Poiana Câmpina , Filipeștii de Pădure, Florești, Scorțeni, Cocorăștii Misli, Bertea, Vâlcănești, Dumbrăvești, Plopeni, Păulești, Măneciu, Teișani, Drajna, Cerașu, Predeal Sărari, Gura Vitioarei, Lipănești, Măgurele, Bălțești, Surani, Cărbunești, Ariceștii Zeletin, Apostolache, Salcia, Lapoș, Gornet Cricov, Iordăcheanu, Plopu, Urlați, Albești, Bucov, Berceni, Colceag, Gura Vadului, Baba Ana, Boldești Grădiștea, Sălciile, Ciorani, Dumbrava, Gorgota, Pucheni, Bărcănești, Brazi, Târgșorul Vechi, Tinosu, Șirna, Mănești, Filipești de Târg.

Trei candidați independenți au reușit să câștige mandatul de primar în Prahova.

Este vorba de Alin Moldoveanu, care a câștigat Primăria Câmpina, Ioana Neagu Liliana, care a câștigat Primăria Valea Călugărească și de Bogdan Davidescu, care a câștigat Primăria Șotrile.

Acesta din urmă a fost condamnat definitiv la închisoare cu suspendare pentru pornografie infantilă, dar localnicii din Șotrile i-au mai acordat un mandat.

USR Prahova a câștigat la alegerile locale de ieri două primării.

Este vorba de orașul Breaza, unde a câștigat Bogdan Novac, respectiv de comuna Ariceștii Rahtivani, unde candidatul USR, Gheorghe Orbu, a învins candidatul PNL la o diferență de numai 38 de voturi.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Noi focare de COVID-19 în Prahova

Două noi focare de COVID-19 au fost depistate de autorităţile sanitare prahovene la Spital…