Acasa Opinii SĂ ȘTIE TOȚI ROMÂNII!

SĂ ȘTIE TOȚI ROMÂNII!

11 min read
0
0
2,463
De la KANDAHAR la ROȘIA MONTANĂ, între S.U.A. și RUSIA între „CRIZĂ” ȘI  „TERORISM”, ROMÂNIA și AFGANISTAN sunt singurele teritorii ale lumii bogate în domeniul materialelor strategice.
AMERICA nu are zăcăminte de URANIU. Tot așa cum RUSIA nu deține zăcăminte de WOLFRAM. Fără aceste două elemente, S.U.A. și  RUSIA sunt zero din punct de vedere militar și cosmic! SUNT nimeni în materie de supremație MILITARĂ.
Wolframul, un metal mai scump decât aurul și mult mai prețios, greu de găsit, este foarte necesar în industria militară și spațială, iar uraniu în industria nucleară (vase de război, submarine, arme). Primul, se află în cantități INEPUIZABILE și în starea cea mai pură, nemaifiind necesare procedee industriale costisitoare de „decantare” a lui, doar în ROMÂNIA, la ROȘIA MONTANĂ!
Zbaterea de a pune gheara pe minele de „aur” de la Roșia Montană are acum o miză periculoasă, cu atât mai mult cu cât Exploziv-News și Gis-SSR o dezvăluie în premieră: „Zăcăminte de wolfram, neexplorate niciodată, se găsesc însă, în cantităţi uriaşe, şi în munţii Retezat: zona Gugu-Sureanu, axa care le uneşte trecând prin Vârful Peleaga, ca punct de reper; până în de 1989, toată această zonă era păzită cu străşnicie de către DEPARTAMENTUL ZERO al Securităţii. Este exact zona în care s-a prăbuşit, la sfârşitul lunii iulie 2010 (posibil neîntâmplător!), elicopterul militar israelian cu şapte oameni la bord (printre care şli un ofiţer român). Cel care a detectat, extrasenzorial, aceste zăcăminte este cercetătorul român Vasile Rudan, coordonatorul Departamentului Zero, fondat după 1968. În 2010, în cadrul unor cursuri speciale, destinate profesioniştilor din serviciile secrete militare ale României, Vasile Rudan a dezvăluit existenţa acestor zone. Partea a doua a acestor cursuri n-a mai avut loc, pentru că Vasile Rudan a suferit un atac cerebral, care i-a paralizat centrul vorbirii. În aceeaşi zi în care profesorul Rudan era găsit aproape mort în apartamentul său din Bucureşti (cu câteva zile înainte, el dezvaluise unor apropiaţi din SRI şi DGIA că fusese de două ori ameninţat cu moartea, de un rus pe nume FONAREFF, fost ofiţer KGB), generalul David H. Petraeus, comandantul forţelor americane din Afganistan, avea aproape aceeaşi soartă. Generalului american i se întîmpla  asta deoarece, într-o conferinţă de presă, scăpase un alt adevăr: motivul prezenţei NATO în AFGANISTAN nu erau teroriştii, ci uriaşele zăcăminte de URANIU pur! Aşadar, agitaţia şi graba de a pune mâna pe minele de aur de la Roşia Montană are, de fapt, o miză mult mai “consistentă”: rezervele uriaşe de WOLFRAM. Şi nu doar pe acestea. Mai există aici argint, titaniu, seleniu, indiu, galiu, vanadiu, molibden, germaniu, arseniu, nichel, cobalt. În toate discuţiile publice nu se vorbeşte decât despre cele 300 de tone de aur şi cele 1.600 de tone de argint, deşi se ştie că valoarea celorlalte metale rare de la Roșia Montană este de patru ori  mai mare decât cea a aurului și argintului. În contractul de concesiune secretizat se spune că orice metal în plus recuperat intră în beneficiul celui care exploatează zăcămîntul.”
Atenție, Traian Băsescu, se pare că a fost convins cu ceva conturi grase în Occident, repetă figura cu Flota că doar nu-l costa nimic! Mare atenție ce a făcut acest trădator care are tupeul să apară în presă și la TV, chiar să dea sfaturi, jucându-și rolul de cinstit.
RAPORTUL CURȚII de CONTURI: REGIMUL BĂSESCU a cheltuit ilegal, atenție români!, miliarde de euroi: 44.394.900.000, respectiv 10.534.000.000. Pe ce?! Documente Curții de conturi arată cazuri de nerespectare a legilor privind cheltuirea banului public. Curtea de conturi va prezenta neregulile guvernărilor PDL ale lui Băsescu. Se ține secret pentru ca sunt implicați toți, inclusiv și cei de azi, în vânzarea României.
Implicarea familiei Băsescu în trafic cu arme (2004 -2009). Sorin Roșca Stănescu (SRS) a lansat o ofensivă câteva luni de zile, care l-a atacat metodic pe invicibilul Traian Băsescu, cu probe beton, care dovedeau implicarea familiei Băsescu în traficul de arme. S-a cumpărat fără licitație și fără licitație de oferte, un sistem intregat de rachete AA cu rază scurtă de acțiune numit SHORAD VISSHORAD. Furnizorul urmând să fie concernul francez MBDA. Pe 13 mai 2009, premierul Emil Boc a emis o hotarâre secretă de Guvern, cu numărul S 588, prin care decidea ca valoarea acestui contract să fie de 250 milioane euro, cu extindere de încă 150 de milioane. INTREBARE: S-A SESIZAT CINEVA?
Nu toți si cei din trecut, ci și cei de azi sunt sudați până la moarte, pentru că știu ce îi așteaptă, de aceea ROMÂNII roagă serviciile secrete nepătate și cu sânge de român să-i anihileze de la conducere și să fie judecaiț.
Va urma, detaliat, vânzarea flotei ROMÂNE, care nu era ruginită, și în acest moment plutesc și cară marfă sub alte pavilioane, cu alte nume, dar cine le-a vândut și cu ce scop?
Vor urma afacerile cu gaz lichefiat ale fraților Mircea și Traian Băsescu, care au depășit 100 de miliarde de dolari, la instalarea lui ca președinte, acum nici nu mai știe numarul.
Urmează: surse bine informate au comunicat ca TRAIAN BĂSESCU a indicat, într-un mediu restrâns, în anul 2010, într-o întâlnire secretă cu BOC și consilierii săi, la Vila Lac 1, reducerea pe cale naturală a cca 380.000 de pensionari, iată cât de mult ține la ROMÂNI.
Încă o dată vă reamintesc că lanțul este mare, iar ce s-a întâmplat în Piața Victoriei si demonstrația oamenilor pasnici, le-a creat frică, de aceea au reacționat în așa hal.
(va urma, țineți aproape!)
SAVU TONI ADRIAN
Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Opinii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Alexandru Rafila comentează cele mai răspândite mituri despre coronavirus

Profesorul Alexandru Rafila, președintele Societății Române de Microbiologie, a comentat v…