Acasa Diverse Scandal: Actriţa Maria Schneider chiar a fost violată în filmul „Ultimul tango la Paris” – VIDEO

Scandal: Actriţa Maria Schneider chiar a fost violată în filmul „Ultimul tango la Paris” – VIDEO

4 min read
0
0
146

Regizorul italian Bernardo Bertolucci a recunoscut că scena violului din filmul „Ultimul tango la Paris” a fost reală. Actrița Maria Schneider, care avea atunci doar 19 de ani, nu ştia ce urmează să i se întâmple. Filmarea cu mărturisirea regizorului a stârnit numeroase critici la Hollywood, relatează The Guardian.

Bernardo Bertolucci a fost filmat vorbind despre controversata scenă în 2013, însă înregistrarea a reapărut acum în atenția presei. El a declarat atunci că nu a discutat scena violului și cu actrița Maria Schneider, ci a planificat-o doar împreună cu actorul Marlon Brando.

 „Voiam reacţia ei ca fată, nu ca actriţă. Ca Maria să interpreteze umilinţa şi furia ei, voiam să o simtă”, a explicat regizorul italian. El a mărturisit că ideea secvenței cu untul a avut-o în ziua filmărilor, în urma unei discuții cu Marlon Brando.

El a mai spus că s-a simţit oribil „într-un fel” pentru cum s-a purtat cu actriţa, dar că nu regretă cum a decis să filmeze scena.

Maria Schneider, care a murit în 2011 din cauza unui cancer, nu şi-a revenit niciodată după aceste filmări. Ea s-a luptat cu depresia și a fost dependentă de droguri. Într-un interviu acordat, actriţa a povestit cum s-a simțit când a fost realizată scena.

“Ar fi trebuit să-mi sun agentul sau să chem avocatul pe platou pentru că nu poţi forţa pe cineva să facă ceva, dar în acea perioadă nu ştiam. M-am simţit umilită, ca să fiu sinceră, un pic violată de Marlon şi de Bertolucci. După filmări, Marlon nu m-a consolat și nici nu și-a cerut scuze”, declara Maria Schneider.

Comentariile făcute de Bertolucii au stârnit acum reacții pe rețelele de socializare din partea actorilor de la Hollywood. Actori precum Jessica Chastain şi Chris Evans au declarat pe Twitter că nu vor mai vedea niciodată filmul, şi nici nu-i vor mai considera pe Bertolucci şi pe Brando ca înainte. „Mi se face greaţă”, a scris Jessica Chastain. Totodată, Chris Evans a scris că Bernardo Bertolucci și Marlon Brando ar fi trebuit să fie închiși pentru faptele lor.

Drama erotică „Ultimul tango la Paris”, în regia lui Bernardo Bertolucci, a avut premiera pe 15 decembrie 1972, la Roma. Pelicula spune povestea unui bărbat care are o aventură, după ce soția sa se sinucide. Filmul a șocat audiența din cauza scenelor grafice și este considerat în continuare controversat.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Diverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Amenzi de peste 21 de milioane de lei aplicate de poliţişti în ultima săptămână

Poliţiştii au aplicat, la nivel naţional, amenzi de peste 21 de milioane de lei în ultima …