Acasa Eveniment Scandal în localitatea prahoveană Româneşti

Scandal în localitatea prahoveană Româneşti

2 min read
0
0
123

Un conflict în care au fost implicate mai multe persoane a avut loc, marţi seară, în localitatea prahoveană Româneşti, poliţiştii efectuând patrule în zonă pentru a evita izbucnirea unui nou scandal.

Potrivit datelor comunicate, miercuri, de Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Prahova, din verificări s-a stabilit că incidentul a avut loc după ce o femeie de 31 de ani ar fi chemat rudele pentru a o lua de la locuinţa concubinului în vârstă de 39 de ani, bărbatul agresând-o anterior.
În acest context, fratele concubinului ar fi ameninţat cu un obiect tăietor înţepător persoanele prezente, iar situaţia a degenerat, acesta lovindu-i pe tatăl femeii, dar şi pe ea.
Persoanele implicate în scandalul care a fost aplanat de echipajele de poliţie, jandarmi şi lucrători din cadrul Serviciul pentru Acţiuni Speciale au fost duse la sediul Poliţiei municipiului Ploieşti, însă niciuna nu a dorit să formuleze plângere pentru infracţiunea de lovire.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovirea sau alte violenţe.
De asemenea, pentru evitarea unui nou scandal în zonă s-au luat măsuri de asigurare a ordinii publice în localitate.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

700 de posturi scoase la concurs, din sursă externă, în vederea încadrării ca poliţist de penitenciare

Vă informăm că 41 de unităţi subordonate Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor scot l…