Acasa Politică Se prelungeşte contractul cu Veolia la Ploiești

Se prelungeşte contractul cu Veolia la Ploiești

3 min read
0
0
68

Potrivit unui comunicat al Primăriei Ploiești, astăzi, luni, 1 aprilie 2019, la ora 10.00, la sediul Primăriei municipiului Ploieşti, a avut loc o întâlnire între primarul Municipiului Ploieşti, Adrian Dobre, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Bogdan Toader, şi conducerea companiei Veolia Energie Prahova, cu privire la negocierea contractului de furnizare energie termică şi apă caldă pentru ploieşteni.
Întâlnirea a avut loc în contextul în care primarul Adrian Dobre nu a acceptat preţul pentru gigacalorie, de 340 lei +TVA, propus de Veolia.
La finalul negocierilor, primarul Adrian Dobre a declarat: „Victorie pentru Ploieşti – se prelungeşte contractul cu Veolia la un preţ de 237 lei + TVA! Dragi ploieşteni, mi-am respectat angajamentul pe care mi l-am luat faţă de dumneavoastră de a negocia la sânge, un preţ corect pentru tariful la apa caldă şi căldură! Astfel, am ajuns la un acord de prelungire a contractului cu Veolia la un preţ de 237 lei + TVA, în condiţiile în care, vă reamintesc, solicitarea era de 340 lei + TVA. Nu rămâne nimeni fără apă caldă sau căldură aşa cum alarmist anunţau unii. Am reuşit această negociere în ciuda opoziţiei unora. Vă asigur de faptul că nu vor creşte costurile cu apa caldă şi căldura în sistemul centralizat din Ploieşti.”
„Înţelegerea de astăzi este valabilă atât timp cât Guvernul şi majoritatea parlamentară a PSD – ALDE nu modifică reglementările privind tariful gazului pentru consumul casnic sau pentru producerea energiei termice în sistem centralizat”, a mai menţionat primarul Municipiului Ploieşti, Adrian Dobre.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Anomalie pe sistematizare la intersecția strazilor Mircea cel Bătrân cu Armași

În urma mai multor sesizări, pe parte de sistematizare, din partea cetățenilor din zona Mi…