Acasa Eveniment Sebastian Ghiță: „Am acoperit-o pe Laura Codruţa Kovesi”

Sebastian Ghiță: „Am acoperit-o pe Laura Codruţa Kovesi”

2 min read
0
0
232

Deputatul Sebastian Ghiță s-a deplasat la Parchetul General unde spune că va depune un autodenunț în numele său și în care sunt și înalți demnitari ai statului român.

„Decizia Înaltei Curți, de marți, mi-a arătat ceea ce spun de doi ani de zile, și anume, faptul că dosarele pe care DNA mi le tot fabrica sunt niște dosare inventate. Un judecător de la ICCJ a decis ca un astfel de dosar să fie întors procurorilor pentru că s-au obtinut probe ilegale. M-am decis să vin la Parchetul General și să fac un lucru care mă apasă și cred că este motivul pentru care mi s-au întâmplat aceste chestiuni, în ultimii doi ani.”

„Raportul privind teza de doctorat a lui Kovesi a fost falsificat. Am acoperit-o pe Laura Codruţa Kovesi.”, a declarat Sebastian Ghiţă. „Am venit să fac un autodenunt. Este vorba despre teza de doctorat plagiată a Laurei Codruţa Kovesi. Este vorba despre mai mulţi înalţi funcţionari împreună cu mine. Nu vă dau numele acum. Mâine pot fi arestaţi sau agresaţi de către cei de la DNA. Sunt mai multe persoane implicate. Dânsa avea la cunoştiinţă de ceea ce am făcut noi.”

 

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

700 de posturi scoase la concurs, din sursă externă, în vederea încadrării ca poliţist de penitenciare

Vă informăm că 41 de unităţi subordonate Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor scot l…