Acasa Justiție Șef al Serviciului Rutier trimis în judecată pentru conducere a unui vehicul neînmatriculat

Șef al Serviciului Rutier trimis în judecată pentru conducere a unui vehicul neînmatriculat

2 min read
0
0
78

Procurorii Secției de urmărire penală din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploiești au finalizat cercetările și au dispus trimiterea în judecată a inculpatului NICOLAE VASILE — pentru săvârșirea infracțiunilor de punere în circulație sau conducere a unui vehicul neînmatriculat și punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul cu un număr fals de înmatriculare prev. de art. 334 al.1 C.p. cu aplic. art. 35 al.1 C.p. și art. 334 al.2 C.p. cu aplic. art. 35 al.1 C.p. cu aplic final art. 38 al.1 C.p..

În rechizitoriul întocmit în cauză, procurorii au reținut următoarea situație de fapt:

În perioada 06.10.2014-22.06.2015, inculpatul Nicolae Vasile, la data săvârșirii faptelor având calitatea de comisar șef de poliție — șef al Serviciului Rutier din cadrul I.P.J. Buzău, a condus pe drumurile publice și a introdus în parcarea I.P.J. Buzău, autoturismul marca Alfa Romeo care nu era înmatriculat și care avea montate plăcuțele cu numărul de înmatriculare BZ 48 FCD.

Dosarul a fost trimis, spre competentă soluționare, la Judecătoria Buzău.

Precizăm că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului în instanță, spre judecare, situație care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Justiție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Anomalie pe sistematizare la intersecția strazilor Mircea cel Bătrân cu Armași

În urma mai multor sesizări, pe parte de sistematizare, din partea cetățenilor din zona Mi…