Acasa Eveniment Servirea şi consumul produselor alimentare şi produselor alcoolice şi nealcoolice la restaurante, baruri, cafenele, hoteluri sunt SUSPENDATE. Zborurie înspre și dinspre Spania sau Italia SUSPENDATE

Servirea şi consumul produselor alimentare şi produselor alcoolice şi nealcoolice la restaurante, baruri, cafenele, hoteluri sunt SUSPENDATE. Zborurie înspre și dinspre Spania sau Italia SUSPENDATE

3 min read
0
0
206

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunţat, marţi, suspendarea activităţii de servire şi consum de produse alimentare şi produse alcoolice şi nealcoolice la restaurante, cafenele şi hoteluri. Pe durata stării de urgență poliția locală va trece în subordinea Inspectoratelor de poliție județene. Barurile, restaurantele și cafenelele, nu vor mai putea servi clienți. Dar pot continua activitatea de livrare la domiciliu.

„Este permisă organizarea acestor unităţi pentru comercializarea produselor care nu presupun rămânerea clienţilor în interiorul unităţii”, a spus Vela într-o declaraţie la sediul MAI.

„Se suspendă activitățile de servire și consum a produselor alimentare și a băuturilor alcoolice și nealcoolice din restaurante, cafenele, hoteluri sau alte spații publice”, a mai spus Marcel Vela.

De asemenea, începând de mâine, 18 martie, de la ora 18.00, ora României, toate zborurile comerciale spre și dinspre Spania se suspendă pentru 14 zile.

Ministrul Afacerilor Interne a mai precizat că interdicția privind zborurile dinspre și spre Italia a fost prelungită cu încă 14 zile, după data de 29 martie când expiră interdicția inițială.

În România, la această oră sunt 217 persoane infectate cu Covid-19, 49 confirmate doar astăzi. Partu persoane sunt internate pe secțiile de terapie intensivă, dar au o stare generală stabilă. Dintre cei 217 de cetățeni care au contactat virusul, 19 sunt declarați vindecați și au fost externați.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 3.373 persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul Covid – 19. Alte 18.965 persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Viorel Moldovan – noul antrenor principal al echipei Petrolul Ploieşti

Tehnicianul Viorel Moldovan a fost instalat, duminică, în funcţia de antrenor principal al…