Acasa Opinii SISTEMUL ROȘU

SISTEMUL ROȘU

5 min read
0
0
184
Aceasta haită mizerabilă a umplut România de cruci și sărăcie, numai om sa nu fi! Umiliti de nevoi si cu capul in jos nu tirim sa supravietuim tristi si disperati. Suntem înconjurați de măști diabolice ce oferă dezamăgire, obligându-ne să zâmbim și să acceptăm hoția care azi e mai sus de lege. Cum poate fi posibil, azi, ca un infractor și haita lui să dea explicații celor furați că totul s-a furat legal? Oare nimeni nu vede cum societatea este jupuită pâna la os? Unde sunt cei care trebuie să se sesizeze de aceasta delapidare națională? Oare toți sunt cumpărați, mituiți, și ei au devenit infractori?
De 29 de ani strivesc în menghină spiritul românesc. Credința, azi, deranjează aceste hiene băloase și fac jocul comisiei fantomă: A NOII ORDINI MONDIALE. Ce masacru ordinar se impune societatii românesti, obosind-o și dezbinând-o: apar incendii în toate orașele, uciderea animalelor a devenit o industrie, mai nou au descoperit că și oile au contactat un microb asemănător pestei porcine, mâine vor găsi și la găini, rațe, curcani etc.. Aceasta o numesc foamete programată și sărăcie la comandă. Motivul? Să nu mai existe credință, o vor anihila economic folosind toate mijloacele mizerabile. Învățământul, sănătatea, distrug tot ce e istorie, distrug dovezi și amplifică la maximum emigrarea, de a domina populația fara probleme.
Nebunia este că o fac sistematic și în interiorul țării, cei 65 de tineri au fost pur și simplu uciși și de criminalii din spitale. Au făcut ceva aceste hiene băloase!
Oameni buni, va repet mereu, și poate veți înțelege arma pe care o folosesc, este intârzierea maximă ce le dă posibilitatea să ascundă hoția, crima și dispariția ROMÂNIEI prin vânzare. O vor vinde pe bucăți, vor anula Constituția aplicând dictatura ce va da naștere evului mediu modern.
Priviți ce program aplică accelerând la maximum distrugerea. Singura lor problema serioasă este data de 10 August: martorii sunt Europa care a văzut cum o haită de mercenari au mutilat, la vedere, românii și România, de asta le este teamă, de asta intârzie și fabrică noi regii. S-a judecat un dosar, din  89, crimele regizate de hiena împuțită care trăiește bine și azi, acest animal care s-a înscris „ultimul pe listă”. Această bacterie roșie a fabricat trambulina șobolanilor de azi, ce duc mai departe planul de decimare a ROMÂNIEI. Câți ani au trecut? 29… așa vor proceda și de acum încolo: întârzierea lentă, arma ce dă rezultate bune acestor bacterii împuțite. PRIVIȚI în jur!
SAVU TONI
Load More Related Articles
Load More By Redactia
  • Un naiv – Eminescu

    În poezia lui „Împărat și proletar”, Mihai Eminescu are o strofă pe care cei mai în vârstă…
  • Grija față de oamenii cu sprâncene stufoase

    Plec de la un mesaj transmis pe un post TV de un patron de firmă de catering, nu contează …
  • Un bine. Binele

    A trebuit să ajung la vârsta celor care încep să se gânsească la pensie ca să înțeleg că n…
Load More In Opinii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Bărbat găsit spânzurat pe un pod de cale ferată

Un bărbat de 59 de ani a fost găsit spânzurat, joi, de balustrada unui pod de cale ferată,…