Acasa Social Spectacol caritabil „Cadou muzical în penitenciar”

Spectacol caritabil „Cadou muzical în penitenciar”

2 min read
0
0
191
Pentru succesul componentei de reintegrare socială este necesară implicarea comunităţilor locale în derularea acestui tip de activitate, în dubla lor calitate: de parteneri ai serviciului penitenciar şi de beneficiari ai întregului proces de reinserţie socială.
Astfel, în data de 30 august 2022, la sediul Penitenciarul de Femei Ploiești – Târgșorul Nou, un grup format din artiști prahoveni, interpreți de muzică populară și ușoară, a susținut un program muzical, dedicat persoanelor private de libertate custodiate.
Activitatea a fost derulată cu sprijinul lui Gabriel Dima, redactor șef al ziarului online Info Ploiești City și cu participarea unor interpreți de muzică populară, ușoară, precum: Petty Mușa, Crina David, Ion Petre, Constantin Laura.
Au prezentat jurnalistul Virgil Rădulecu și actrița Teatrului Toma Caragiu” Ploiești, Petty Mușa.
Sonorizare: Sound Master Marian Anghel.
Spectacolul a fost organizat în curtea interioară a penitenciarului, fiind primit cu entuziasm de cele aproximativ 100 de deținute participante, clasificate în regimurile de executare deschis, semideschis și închis.
Evenimentul a fost înregistrat și urmează a fi difuzat prin intermediul televiziunii cu circuit închis, astfel toate persoanele private de libertate având posibilitatea de a viziona activitatea.
Ioana Plugaru
Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Social

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Condamnată la 13 ani de închisoare, după ce și-a lovit mătuşa cu un topor

O femeie din judeţul Prahova care, în luna mai a acestui an, şi-a lovit mătuşa cu un topor…