Acasa Cultură Spectacol inedit la Filarmonica ploieșteană: “EROTOPOETICA – de la Eminescu la Baudelaire cu Toma Enache, de la Maria Tănase la Edith Piaf cu Jezebel”

Spectacol inedit la Filarmonica ploieșteană: “EROTOPOETICA – de la Eminescu la Baudelaire cu Toma Enache, de la Maria Tănase la Edith Piaf cu Jezebel”

1 min read
0
0
197

“EROTOPOETICA – de la Eminescu la Baudelaire cu Toma Enache, de la Maria Tănase la Edith Piaf cu Jezebel” este un spectacol de teatru, muzică, poezie și imagine. Evenimentul se va desfășura luni, 4 octombrie, de la ora 19.00, în sala „Ion Baciu” a Filarmonicii “Paul Constantinescu” Ploiești.

Așa cum sugerează și titlul, spectacolul este un mixaj de selecții din autori bine-cunoscuți, români sau străini, precum Eminescu, Arghezi, Blaga, Baudelaire, ce alternează cu interpretări melodice la fel de faimoase, repertoriul fiind “de la Maria Tănase la Edith Piaf”.

Din distributie fac parte Izabela Barbu (solist vocal), Lucian Maxim (percuție), Puiu Pascu (pian) și Oana Dragnea (actriță).

Spectacolul este regizat de Toma Enache care este regizor, actor, scenarist și producător român de film, autorul lungmetrajului “Între chin și amin“.

Biletele, în valoare de 30 de lei (acces general) se găsesc la Casa de Bilete a Filarmonicii Ploiești.

Detalii și rezervări la numărul de telefon +40 726 203 744.

SPONSOR: BES România

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Cultură

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Colecția Ionescu-Quintus expusă la Teatrul „Toma Caragiu”

Un număr 20 de opere de artă semnate de marii maeștri ai artei românești, parte a colecție…