18 septembrie, 2020
Acasa Eveniment Spectacol inedit pentru copiii de la Organizația Umanitară CONCORDIA Ploiești

Spectacol inedit pentru copiii de la Organizația Umanitară CONCORDIA Ploiești

7 min read
0
0
548

Numeroase persoane au luat parte joi la un eveniment artistic și sportiv, cu caracter caritabil, pentru ajutarea copiilor proveniți din familii defavorizate social de la Organizația Umanitară CONCORDIA Ploiești. În cadrul spectacolului, organizat de „Info Ploiești City și DJ Kabal (Marian Cojocaru), la Baza Sportivă „Kiru Sport” din Parcul Tineretului Ploiești, nu au lipsit demonstrațiile de aerobic, dans, kangoo jumps, kick boxing și fotbal.

Fitness Club Nico a deschis evenimentul cu o demonstrație de fetno și aerobic; apoi Ioana Polydora (care a avut, pe parcursul programului, trei  momente de belly dance) , a fost urmată de un spectacol al toboșarilor de la Organizația Umanitară Concordia Ploiești.

Trupa Sophy Dance (profesor coregraf Georgiana Dumitru) a încântat audiența cu patru reprezentații de dans si fetno.

Sportivii de la ACS D. Victoria Ploiești (secția de kickboxing Ciprian Ardeleanu TEAM) și cei de la Florin Ghiță ACADEMY au prezentat publicului stiluri de arte marțiale  – kickboxing, apoi fetele de la clasa de Kangoo Jumps și Aqua Gym, conduse de instructor Maria Nica, ne-a arătat cât de sus se poate sări, sfidând gravitația.

Talentata Fabiana Vuță, de doar 12 ani, elevă la Şcoala de Arte „Heat Music Talent” (profesor coordonator Alin Nicodim), o voce care i-a fermecat pe cei prezenți, a interpretat o melodie în primă audiție in pauza meciului dintre Decathlon și Naționala Artiștilor. Fabiana Vuță a câştigat locul întâi la Festivalul „Sincretismul artelor”, secţiunea „muzică uşoară”.

Evenimentul s-a încheiat cu un triunghiular de minifotbal între echipele Radio Prahova, Decathlon și Naționala Artiștilor. Desi rezultatele și clasamentul au contat mai puțin, pe primul loc s-a clasat Nationala Artiștilor, de altfel, proaspătă campioană mondială, pe locul doi Decathlon Ploiești, iar Radio Prahova s-a mulțumit cu bronzul și cu faptul că au fost doar trei echipe participante.

În pauza meciului dintre RPH si Naționala Artiștilor, artistii au fost „provocați” la o minipartidă de micuții de la Casa Cristina (O.U. Concordia Ploiești), copiii câștigând în aplauzele colegilor lor.

Partidele au fost arbitrate de ploieștenii Marcel Marin și Bogdan Ciocoiu.

De precizat că, la acest eveniment, au participat și reprezentanții Penitenciarului Ploiești cu o expoziție de picturi pe șevalet, realizată de persoane private de libertate.

Invitați speciali ai evenimentului, copiii de la Organizația Umanitară Concordia Ploiești au primit sute de cadouri (dulciuri, rechizite, carți, echipamente sportive, haine) de la sponsori precum Decathlon sau Jump for fun by Maria Nica, dar o supriză plăcută a venit din partea unor reprezentanți ai Partidului Neoliberal – filiala Prahova care au dăruit mai multe cadouri copiilor defavorizați social. Așadar, se poate dărui și dezinteresat, fără a cere votul sau participarea la vreun miting.

Micuții au avut prilejul să facă poze cu artistii, simțindu-se, măcar pentru o zi, vedete și bucurându-se de fiecare moment al evenimentului dedicat lor.

Parteneri: Organizația Umanitară Concordia Ploiești, Școala de fotbal „Daniel Chiriță”, HAD ESCORT, Penitenciarul Ploiești, PhotoStudio Ploiești (Andrei Grație), Marian Cojocaru Photography.

Parteneri media: Știrileproprahova.ro, VP TV, Prahova-news.ro, Observatorulph.ro, Republiknews.ro și Radio Prahova.

Sponsori: Complexul comercial Serpo Ploiești, Maspex România, Decathlon, Auchan și Jump for fun by Maria Nica.

Deși nu a fost un eveniment politic, membrii unui  partid nou înființat s-au mobilizat și au adus zeci de cadouri pentru copiii de la Organizația Umanitara Concordia, demonstrând că nu contează ce nume ai în politică, contează omenia, nu „ajutorul” doar în campania electorală.

Evenimentul a fost prezentat de jurnalistul Virgil Rădulescu (www.stirileproprahova.ro).

Evenimentul Sport si miscare pentru copii de la O.U.Concordia Romania,a fost un succes

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

CRISTIAN MIHAI GANEA, candidat la Primăria Municipiului Ploiești: „Împreună modernizăm Ploieştiul!”

Dragii mei, Sunt Cristian Mihai Ganea, ploieștean ca voi. Am 51 de ani și am crescut aici …