Acasa Cultură Spectacolele Teatrului Toma Caragiu in perioada 14 – 20 septembrie

Spectacolele Teatrului Toma Caragiu in perioada 14 – 20 septembrie

4 min read
0
0
104
Saptamana aceasta, spectacolul de teatru, asemenea vietii, aduce in scena intrigi neasteptate si ipostaze comice. Incursiunea spectatorilor in acest teritoriu imprevizibil al ludicului va incepe printr-o vizita in universul absurd al lui Beckett, intr-o adaptare de Matei Visniec, pentru a face cunostinta cu Ultimul Godot, urmat de o revenire scurta in cotidianul aglomerat si tumultos al dramei comice Job Interviews si culminand cu o vizita in lumea fantasticului alaturi de Motanul incaltat.
Cei ce vor sa isi delecteze auzul cu muzica nemuritoare a anilor trecuti, sunt asteptati in Centrul Civic Vaslui la Festivalul de umor „Constantin Tanase”, pentru a urmari cuceritoarele „Slagare in revenire”.
Ultimul Godot (sambata, 19 septembrie, ora 19:00) – In sala Teatrului de Animatie Imaginario luam parte la intalnirea dintre artist si propriul daimon. Ciocnirea dintre cei doi da nastere unei serii de intrebari existentiale ce pun la indoiala viata si destinul, intr-un exercitiu psihanalitic de eliberare. „Ultimul Godot”, scris de Mihai Visniec, in regia lui Bogdan Voicu, prezinta o lume absurda, dar infinit mai umana decat universul lui Beckett.
Job Interviews (duminica, 20 septembrie, ora 19:00) – Va asteptam in Sala Teatrului
„Toma Caragiu” la un spectacol dramatic, o lume rece ce doreste sa puna la incercare viata unei
femei puternice. Refugiata in munca, Vera inhiba orice urma de empatie fata de lumea din jur,
orbita de mandrie si incredere in sine. Insa, precum toate lucrurile frumoase ce nu sunt menite sa dureze, aceasta isi pierde locul de munca si viata ei se transforma imediat intr-un calvar. O
suferinta ce devine mijloc al cunoasterii de sine. „Job Interviews”, scris de Petr Zelenka, in regia
lui Alexandru Mazgareanu, prezinta intr-o cheie ironica singuratatea, iubire si lumea haotica a
showbiz-ului.
Slagare in revenire (duminica, 20 septembrie, ora 19:00) – Spectacolul are loc in cadrul Festivalul de umor „Constantin Tanase” din Centrul Civic Vaslui. „Slagare in revenire” readuce in atentia publicului cele mai frumoase cantece din ultimii 60 de ani, create de mari compozitori români ca Horia Moculescu, Marius Teicu, Dan Dimitriu, Nicolae Caragea, in interpretarea artistilor Teatrului de Revista Majestic.
Motanul incaltat (duminica, 20 septembrie, ora 10:30) – Curajosul personaj soseste in curtea Teatrului de Animatie Imaginario pentru a prezenta o poveste plina de peripetii. Primit mostenire de catre fiul cel mic al morarului, acesta il invata pe tanar cum sa obtina tot ceea ce isi doreste in viata si il transforma dintr-un om simplu intr-un adevarat print. Seducatoarea poveste a hazliului motan, o adaptare dupa Charles Perrault, in regia lui Mihai Andone, poate fi savurata in aer liber, la finalul acestei saptamani.
Biletele pot fi achizitionate de la Agentia de Bilete a Teatrului, tel. 0244 522 774
Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Cultură

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Vicepreşedinţii CJ Prahova, diagnosticaţi cu COVID-19

Cei doi vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean (CJ) Prahova au fost diagnosticaţi cu noul …