Acasa Diverse Tânăra răpită de bărbatul care l-a împușcat pe prietenul ei a fost găsită împușcată în cap

Tânăra răpită de bărbatul care l-a împușcat pe prietenul ei a fost găsită împușcată în cap

4 min read
0
0
122

Tânăra care a fost răpită din fața casei și al cărei partener a fost rănit miercuri dimineața a fost găsită moartă, abandonată într-un autoturism BMW cu care fusese răpită în cursul dimineții. Criminalul l-a abandonat pe malul stâng al Crişului Repede, la periferia oraşului Oradea.

Tânăra era împușcată la nivelul capului. Zeci de poliţişti au împânzit zona căutându-l pe criminal care e înarmat. De dimineaţă, aceasta a tras mai multe focuri de armă în faţa locuinţei tinerei, împuşcându-l în zona gâtului pe actualul iubit al fetei. Fata, de 24 de ani, a fost răpită miercuri dimineață din fața casei de pe strada Barcăului din Oradea.

a1

Autorul nu este localizat, însă o echipă complexă cercetează locul faptei. Mai multe persoane care au fost martore la eveniment sunt audiate. Anchetatorii nu exclud posibilitatea ca agresorul să fi părăsit deja teritoriul României. Se pare că tânăra ar fi fiică de fost polițist.

Un bărbat a fost împuşcat miecuri dimineaţă, pe strada Barcăului din Oradea. Anchetatorii au găsit la fata locului un cartuş cu calibru de 9 mm.

Potrivit primelor informaţii, ar fi vorba despre o răfuială din gelozie între fostul şi actualul iubit al unei tinere în vârstă de 23 de ani, scrie Adevărul.

nei

În această dimineaţa, agresorul a mers la locuinţa fostei lui prietene, cu un buchet de flori, dar la poartă a apărut atât tânăra, cât şi actualul ei iubit. Pe fondul geloziei, agresorul a scos un pistol cu care a tras mai multe focuri de armă, rănindu-l pe cel care i-a luat locul în inima fetei.

Mai apoi, iubitul gelos a urcat fata cu forţa în maşină şi au dispărut. Poliţiştii au pornit pe urmele lor. Până la această oră, cei doi nu au fost găsiţi, iar la intrările şi ieşirile din oraş, oamenii legii au instituit filtre. Rănitul a fost transportat la spital.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Diverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Amenzi de peste 21 de milioane de lei aplicate de poliţişti în ultima săptămână

Poliţiştii au aplicat, la nivel naţional, amenzi de peste 21 de milioane de lei în ultima …