Acasa Cultură Târgul de Sfânta Maria Mare la Vălenii de Munte. Traficul rutier restricționat pe tronsonul DN 1 A

Târgul de Sfânta Maria Mare la Vălenii de Munte. Traficul rutier restricționat pe tronsonul DN 1 A

3 min read
0
0
79

În perioada 11–15 august a.c., la Vălenii de Munte se va organiza ”Târgul de Sfânta Maria Mare”, care va include spectacole de muzică populară aducând în scenă artiști consacrați și ansambluri folclorice din Prahova, o paradă a costumelor populare prahovene, precum și un târg de produse alimentare și artizanale cu specific local. Anul acesta, evenimentul se va desfăşura pentru prima dată pe o perioadă de 5 zile de distracţie şi voie bună pentru vălenari şi invitaţii din alte zone.

Momentele de mare interes sunt concertele susţinute de artişti români consacraţi – vedete de muzică populară, dar şi formaţii de amatori din judeţ, precum şi parada portului popular care se va se va desfășura pe data de 15 august, ora 10:00, pe traseul Gara– Piață, cea din urmă locaţie fiind locul de desfășurare al activităților organizate cu prilejul prăznuirii acestei sărbători creștine.

În contextul organizării, la data de 15 august a.c., intervalul orar 10.00 – 11.00, în oraşul Vălenii de Munte, a Târgului Anual Sfânta Maria – Parada Portului Popular, vă informăm că traficul rutier pe tronsonul DN 1 A care tranzitează localitatea va fi închis între km 110+800 şi km 112+600.
Astfel, vor fi disponibile următoarele rute ocolitoare:
– Pentru sensul de mers Ploieşti – Braşov, pe DN 1 A la km 110+800: dreapta pe strada Ecaterina Varga (fosta centură de trafic greu) – strada Berceni – dreapta DN 1 A km 112+600;
– Pentru sensul de mers Braşov -Ploieşti, pe DN 1 A la km 112+600: stânga pe strada Berceni – strada Ecaterina Varga – stânga DN 1 A km 110+800.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Cultură

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Miniştrii Comerţului din ţările membre UE se reunesc, vineri, la Palatul Parlamentului

Miniştrii Comerţului din ţările membre ale Uniunii Europene (UE) se reunesc, vineri, la Pa…