Acasa Justiție Traficanți de droguri în Prahova. O persoană a fost reținută – VIDEO

Traficanți de droguri în Prahova. O persoană a fost reținută – VIDEO

2 min read
0
0
239

La data de 28 mai 2020, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti – Serviciul Antidrog și procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Ploiești au efectuat trei percheziții domiciliare, în municipiul Ploiești și au  pus în executare un mandat de aducere, în cadrul unui dosar penal de trafic de substanțe psihoactive. O persoană a fost reţinută şi va fi prezentată parchetului cu proprunere de arestare preventivă. 

Din cercetări a rezultat că, de la sfârșitul anului 2019 până în prezent, o persoană ar fi comercializat cantități importante de noi substanțe psihoactive, în județul Prahova. De la locațiile vizate, au fost ridicate 50 de grame de substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive, telefoane mobile, bani și un pistol cu bile de cauciuc supus autorizării. De asemenea, 6 persoane au fost conduse la sediul unității de parchet, pentru audieri.

Polițiștii și procurorii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. În activități au fost angrenați jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Matei Basarab” Ploiești.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Justiție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Un nou focar COVID-19 în Prahova

Un nou focar de cazuri de infectare cu coronavirus a fost depistat în judeţul Prahova, în …