Acasa Eveniment Trei elevi au ajuns la spital, după ce au fost accidentați de o șoferiță începătoare

Trei elevi au ajuns la spital, după ce au fost accidentați de o șoferiță începătoare

1 min read
0
0
45

Trei elevi ai Colegiului „Mihail Cantacuzino” din Sinaia au ajuns, marţi, la spital cu diverse traumatisme, după ce au fost loviţi cu maşina de o colegă care a obţinut carnetul de conducere în urmă cu o săptămână. Accidentul a avut loc pe aleea din curtea unităţii de învăţământ.
Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, trei elevi care se aflau pe aleea din faţa Colegiului „Mihail Cantacuzino” au fost loviţi de o maşină condusă de o adolescentă de 18 ani, elevă a aceleiaşi unităţi, care avea permis de conducere de o săptămână.
În urma evenimentului, cele trei victime au fost transportate la spital, respectiv o fată de 17 ani care a suferit un traumatism cranio-cerebral şi un hematom epicranian parietal stâng, un băiat de 18 ani ce a suferit un traumatism cranio-cerebral cu pierderea stării de conştienţă şi o plagă la buză şi o tânără de 17 ani cu traumatism abdominal, a informat Serviciul de Ambulanţă Prahova.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Secţia de investigare a magistraţilor se va pronunța în cazul lui Kovesi în 27 martie, ziua în care are loc o nouă rundă de negocieri privind procurorul-şef european

Secţia pentru procurori în materie disciplinară a CSM ar urma să se pronunţe cu privire la…