Acasa Justiție Trei minori, din Ploiești, reţinuţi în urma unor percheziţii la persoane bănuite de tâlhărie şi furt calificat

Trei minori, din Ploiești, reţinuţi în urma unor percheziţii la persoane bănuite de tâlhărie şi furt calificat

2 min read
0
0
41

Trei minori au fost reţinuţi miercuri în urma unor percheziţii la persoane bănuite de tâlhărie şi furt calificat, informează IPJ Prahova.

„În cursul zilei de astăzi, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Ploieşti au efectuat cinci percheziţii domiciliare la persoane bănuite de tâlhărie şi furt calificat. Şase persoane au fost conduse la sediul Poliţiei Ploieşti pentru audieri iar ulterior, în baza probatoriului administrat, trei minori cu vârste cuprinse între 14 şi 18 ani au fost reţinuţi pentru 24 de ore”, precizează sursa citată.
Potrivit IPJ, din cercetări a rezultat faptul că activitatea infracţională a acestora s-ar fi desfăşurat în perioada martie – septembrie 2020, când persoanele bănuite ar fi săvârşit nouă infracţiuni de tâlhărie şi trei infracţiuni de furt calificat în Ploieşti.
Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională este estimat la 10.000 de lei.
La activităţi au participat şi poliţişti din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Ploieşti. Acţiunea a beneficiat de suportul tehnic al Direcţiei de Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Justiție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Război politic pentru amânarea alegerilor parlamentare

O lege trecută de CCR și aflată pe masa președintelui spre promulgare ar putea să dea pest…