Acasa Eveniment TUNEL DEZINFECTANT de trecere DONAT Spitalului Județean de Urgență Ploiești

TUNEL DEZINFECTANT de trecere DONAT Spitalului Județean de Urgență Ploiești

2 min read
0
0
162

Prin bunăvoința unor sponsori care au dorit să sprijine cadrele medicale din municipiul Ploiești, un tunel dezinfectant de trecere a fost donat, astăzi, Spitalului Județean de Urgență.

Sonnek Enineering, prin managerul Med Consulting, Florin Oancea, prin intermediul Regiei Autonome de Servicii Publice Ploiești, și al Asociației pentru Dezvoltare Europeană și Reconstrucție (ADER), reprezentate de Raul Petrescu, au avut inițiativa lăudabilă de a dona un tunel de dezinfecție cu pulverizare care va crește siguranța tuturor celor care îl vor folosi, pacienți și cadre medicale deopotrivă.

„Această donație este făcută pentru a ne arăta respectul și mulțumirea față de toate cadrele medicale din Ploiești, eroii din prima linie în lupta cu acestă pandemie. Pentru a veni în întâmpinarea cadrelor medicale, prin solidaritatea de care ar trebui să dăm cu toții dovadă, astăzi, am donat cu partenerii noștri un tunel de dezinfecție menit să ofere un plus de protecție atât spitalelor, cadrelor medicale, cât și celor ce au nevoie să decontamineze cât de mult posibil zonele de acces.”, a declarat directorul RASP Ploiești, implicit președintele ADER, Raul Petrescu.

Cei care vor să ofere un sprijin, în acestă luptă cu coronavirusul, inamicul nevăzut,  pot dona Asociației pentru Dezvoltare Europeană și Reconstrucție (ADER) Ploiești în contul: RO27BACX0000000488745001, deschis la Banca Unicredit Ploiești.

Vă mulțumim pentru susținere!”

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

700 de posturi scoase la concurs, din sursă externă, în vederea încadrării ca poliţist de penitenciare

Vă informăm că 41 de unităţi subordonate Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor scot l…