Acasa Justiție Un agent de poliţie a refuzat mita oferită de o persoană cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de furt

Un agent de poliţie a refuzat mita oferită de o persoană cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de furt

2 min read
0
0
241

Ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Prahova au finalizat cercetările, iar procurorul desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova a întocmit rechizitoriul şi a dispus, la data de 10.07.2018, trimiterea în judecată a unui inculpat, cercetat sub control judiciar pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită.
În fapt, la data de 08.07.2018, ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul D.G.A. – S.J.A Prahova au fost sesizaţi telefonic de un agent de poliţie din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova – Postul de Poliţie Păuleşti despre faptul că un bărbat, în vârstă de 50 ani, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de furt, i-a promis în mod repetat şi i-a oferit suma de 1.000 lei pentru a nu-şi îndeplini îndatoririle de serviciu.
Sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul S.J.A. Prahova s-au deplasat la sediul Postului de Poliţie Păuleşti în vederea efectuării cercetărilor ce se impun sub aspectul săvârşirii infracţiunii de dare de mită.
La faţa locului a fost găsită suma de 1.000 lei oferită cu titlu de mită poliţistului, fiind identificată persoana care a oferit suma de bani.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Justiție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Dosarul de corupţie al Andreei Cosma, revine la Curtea de Apel Ploieşti

Dosarul în care fosta deputată PSD, Andreea Cosma, fiica fostului preşedinte al Consiliulu…