Acasa Eveniment Un alt medic din Prahova, colaborator la SanConfind, infectat cu COVID-19

Un alt medic din Prahova, colaborator la SanConfind, infectat cu COVID-19

2 min read
0
0
246

Tot mai mulți membri ai personalului medical se infectează la muncă! După medicul urolog de la Spitalul Municipal Câmpina și medicul neonatolog împreună cu patru asistente de la Spitalul SanConfind, din Poiana Câmpina, iată că avem un nou caz în rândul cadrelor medicale.

Este vorba despre un medic ATI, care lucrează la Spitalul Urlați și care colaborează și cu Spitalul SanConfind. Deocamdată, nu se știe sursa infectării cu COVID-19, dar probabil că ancheta epidemiologică derulată de DSP Prahova va stabili acest lucru.
În privința activității de la SanConfind, precizăm faptul că Secția de Obstetrică-Ginecologie, care ar fi trebuit să redevină funcțională de astăzi, rămâne închisă până la 15 aprilie 2020, conform deciziei emise de Direcția de Sănătate Publică Prahova. Cabinetele din ambulatoriu funcționează normal.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Institutului Matei Balș din Capitală, la acest spital sunt 39 de cadre medicale depistate pozitiv cu COVID-19.

O situație îngrijorătoare este și la Spitalul Universitar, unde numărul medicilor, asistenților și infirmierilor depistate pozitiv a ajuns la 35. La această unitate medicală, managerul a cerut ajutorul militarilor pentru a putea gestiona situația.

La nivel național, situația este cu adevărat crtitică. Este vorba de peste 500 de cadre medicale depistate pozitiv cu noul coronavirus. De departe cea mai gravă situație este la Suceava, cu peste 300 de cadre medicale infectate.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Cinci membri ai Guvernului au fost amendați după întâlnirea de ziua premierului Orban

Cinci membri ai Executivului au fost amendați, sâmbătă, de Direcția Generală de Poliție a …