Acasa Politică Un alt primar prahovean trece de la PSD la PNL

Un alt primar prahovean trece de la PSD la PNL

2 min read
0
0
297

PNL Prahova continuă „lista transferurilor”. Potrivit unor surse, primarul comunei Păulești, Sandu Tudor, membru PSD cu state vechi, a migrat la liberali. Am putea spune că nu a migrat, ci s-a reîntors la PNL. Cu totul surprinzător pentru cei neinițiați, Sandu Tudor trecuse de la PNL în tabăra PSD, tocmai înainte de anunțarea candidaturii. Asta nu e traseism politic, ci doar navetă dus-întors. Sic!

Sandu Tudor a fost, în perioada 2008-2012 şi 2012-2013, viceprimar al comunei Păuleşti, iar după decesul fostului primar, Ion Drăguşin, a fost numit primar interimar al localităţii.

Candidatul PSD, Sandu Tudor, la funcţia de primar al localităţii a câştigat, la ultimele alegeri, detaşat scrutinul parţial desfăşurat, obținând un procent de 73%.

După cum știți, recent acest traseu a fost urmat și de primarul Comunei Ciorani, Marin Voicu, care a obținut constant un scor mare în județul Prahova la alegeri, de peste 90%, și respectiv Vasilică Neacșu, primarul localității Valea Călugărească, primar PSD din 2008, a trecut si el la PNL.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Poliţiştii vor fi dotați cu mijloace de înregistrare audio-video

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a afirmat, vineri, că se doreşte ca în scurt ti…