Acasa Eveniment Un ofițer din Academia de Poliție a amenințat-o prin sms pe o jurnalistă de investigații

Un ofițer din Academia de Poliție a amenințat-o prin sms pe o jurnalistă de investigații

3 min read
0
0
146

A fost prins bărbatul care a amenințat-o cu moartea pe jurnalista Emilia Șercan. Percheziții la Academia de Poliție

Persoana care a amenințat-o cu moartea, printr-un SMS, pe jurnalista Emilia Șercan a fost identificată. De asemenea, au loc mai multe percheziții, la biroul său și la locuința sa. Este vorba despre un ofițer de poliție.

Sunt percheziţii, în această dimineaţă, la Academia de Poliţie Alexandru Ioan Cuza şi acasă la un ofiţer al instituţiei. Colegii săi din IGPR îl bănuiesc pe acesta că ar fi persoana care a ameninţat-o pe jurnalista Emilia Şercan.

Este vorba despre un ofițer de poliție, angajat al Academiei de Poliție. Adrian George Bărbulescu a fost depistat în Slatina și urmează să fie adus la audieri în București, potrivit informațiilor Digi24.

Bărbatul lucrează la o structură de suport, a absolvit Academia de Poliție în ultimii doi ani și nu este înscris la școala doctorală.

Jurnalista Emilia Şercan, cunoscută pentru anchetele privind plagiatele în rândul înalţilor demnitari şi al conducerii unor instituţii de învăţământ, cel mai recent la Academia de Poliţie, a anunțat in urma cu o saptamana pe pagina ss de Facebook că a primit ameninţări cu moartea. „Luni seara, la ora 21,05, am primit un mesaj de amenințare cu moartea. Mesajul vine în contextul în care de trei săptămâni public în mod constant informații despre tezele de doctorat plagiate de la Academia de Poliție, instituție aflată în subordinea Ministerului de Interne, iar alte materiale erau în pregătire.” a precizat jurnalista în contul personal.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Polițistă din Prahova, trimisă în judecată după ce a accesat ilegal baza de date

O poliţistă din judeţul Prahova a fost trimisă în judecată de către procurorii DIICOT din …