Acasa Eveniment Un ploieștean este dat dispărut în Turcia. Familia susține că a fost răpit

Un ploieștean este dat dispărut în Turcia. Familia susține că a fost răpit

3 min read
0
0
347

Vacanţă de coşmar în Turcia pentru o familie de români. Rudele unui inginer dat dispărut pe 30 august, se tem că bărbatul ar fi fost răpit în timpul excursiei la Istanbul. Bărbatul se afla împreună cu soţia, fiica şi soacra sa într-o excursie organizată de o agenţie de turism.

Salvatore Popescu este din Ploieşti, are 51 de ani, şi este angajatul unei companii private ca inginer.

Bărbatul se afla împreună cu soţia, fiica şi soacra sa într-o excursie organizată de o agenţie de turism. El a fost văzut ultima oară la Palatul Topkapi.

Reprezentanţii obiectivului turistic au refuzat să pună la dispoziţie organizatorilor excursiei imaginile surprinse pe camerele video, fapt care îngreunează şi mai mult operaţiune de găsire a bărbatului.

Din primele cercetări ale poliţiei, prahoveanul nu a fost internat în niciun spital din orașul turc.

Consulatul General al României la Istanbul are în atenție cazul cetățeanului român dispărut în zona Palatului Topkapi din Istanbul. La data de 30 august 2018, oficiul consular a fost informat telefonic cu privire la dispariție, de membrii de familie ai cetățeanului român.

Imediat după semnalarea cazului, reprezentanții consulatului au întreprins, în regim de urgență, demersuri pe lângă autoritățile locale pentru obținerea de informații suplimentare. De asemenea, un consul a însoțit familia cetățeanului român la secția de poliție din apropierea obiectivului turistic, pentru a oferi date suplimentare cu privire la persoana dispărută și pentru a obține informații actualizate cu privire la stadiul demersurilor de căutare.

Ancheta autorităților locale este în curs de desfășurare. În acest context, familia cetățeanului român a decis să revină în țară, urmând să mențină contactul telefonic cu oficiul consular de la Istanbul.

Consulatul General al României la Istanbul menține cazul în atenție și este în contact cu autoritățile locale și familia cetățeanului român acordând asistență consulară, în limita competențelor legale.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Decizia CAB privind carantina de la Gornet, nelegală!

Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă (DSU) consideră că decizia Curţii de Apel Bucureş…