Acasa Justiție Un ploieștean, IMPLICAT ÎN TRAFIC DE DROGURI DE RISC ŞI MARE RISC, cercetat de procurori după ce s-a aruncat de la etaj

Un ploieștean, IMPLICAT ÎN TRAFIC DE DROGURI DE RISC ŞI MARE RISC, cercetat de procurori după ce s-a aruncat de la etaj

2 min read
0
0
309

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti – Serviciul Antidrog, împreună cu un procuror din cadrul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Ploieşti, au investigat activitatea infracţională a unei persoane din judeţul Prahova, implicată în traficul de droguri de risc şi de mare risc.

La data de 31 martie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Ploieşti au fost sesizaţi prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană a căzut de la etajul unui imobil situat de pe raza municipiului Ploieşti.
În locuinţa acestuia au fost descoperite mai multe substanţe interzise la deţinere. S-a dispus formarea unei echipe operative din cadrul B.C.C.O. Ploieşti, care s-a deplasat la faţa locului, de unde au fost ridicate două plante, cinci recipiente ce conţineau diverse cantităţi de materie vegetală, 200 de comprimate inscripţionate LSD şi două grindere.
Astfel, cel în cauză a fost condus la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Ploieşti, pentru audieri.
După finalizarea activităţilor, procurorul de caz a dispus faţă de acesta măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Justiție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Primarul comunei Valea Călugărească a decedat azi-noapte

Primarul comunei Valea Călugărească, Vasilică Neacșu, a decedat în noaptea de duminică spr…