Acasa Eveniment Un şofer a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor şi a lovit două maşini

Un şofer a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor şi a lovit două maşini

3 min read
0
0
159

Un şofer a refuzat duminică dimineaţă, la Ploieşti, să oprească la semnalul poliţiştilor rutieri, după care fugarul a încercat să-şi asigure scăparea pe străzile din oraş, dar a derapat şi a pierdut controlul asupra autoturismului, care a lovit două maşini parcate.
Potrivit unui comunicat al IPJ Prahova, duminică dimineaţă, un echipaj de poliţie rutieră din cadrul Biroului Rutier Ploieşti a efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism care circula pe strada Transilvaniei, din direcţia Gara de Nord către Sud.
Întrucât şoferul autoturismului nu s-a conformat, poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia. Ajungând pe strada Neagoe Basarab, în încercarea de a-şi asigura scăparea, fugarul a derapat şi pierdut controlul asupra direcţiei de mers, lovind două autoturisme parcate.
Ocupanţii au coborât din maşină şi au fugit, însă poliţiştii au reuşit să prindă şi să imobilizeze doi dintre cei trei ocupanţi ai autoturismului, care au fost conduşi la unitatea de poliţie.
„În cursul zilei, la sediul poliţiei s-a prezentat o femeie de 41 de ani, împreună cu soţul său, în vârstă de 40 de ani, aceasta declarând că ea s-ar fi aflat la volanul autoturismului implicat în eveniment. La această oră, persoanele sunt audiate în vederea stabilirii cu exactitate a modului în care s-a produs evenimentul, existând suspiciuni cu privire la veridicitatea celor declarate. În cauză sunt efectuate cercetări pentru favorizarea infractorului şi conducere fără permis. Cercetările se desfăşoară sub directa coordonare şi supraveghere a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti”, mai spune IPJ Prahova.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Dosarul de corupţie al Andreei Cosma, revine la Curtea de Apel Ploieşti

Dosarul în care fosta deputată PSD, Andreea Cosma, fiica fostului preşedinte al Consiliulu…