Acasa Eveniment Un tânăr din Bărcănești reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un taximetrist

Un tânăr din Bărcănești reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un taximetrist

2 min read
0
0
164

Un taximetrist orădean, de 56 de ani, a fost înjunghiat, marți seară, de un client în timpul unei curse, din motive încă necunoscute, agresorul fiind, ulterior, căutat de poliție prin mai multe filtre organizate în tot județul.

Agresorul taximetristului înjunghiat a fost prins, miercuri dimineață, de către polițiștii secției nr. 5 de poliție rurală Oradea, în urma căutărilor în pădurea de la Hidișelu de Jos, în zona Balta Moțului. Este vorba de un tânăr de 19 de ani, din comuna Bărcănești, județul Prahova.

Potrivit primelor informații, agresiunea s-a petrecut pe Drumul Comunal 77, spre satul Livada de Bihor, din comuna Nojorid.

Clientul a urcat în taxi în jurul orei 20.30, în zona bisericuței din cartierul orădean Nufărul și a solicitat să fie transportat în satul Livada. Pe drumul de întoarcere însă, fără a se cunoaște motivele, clientul l-a înțepat pe șofer cu un obiect ascuțit în umăr, l-a îndepărtat de la volan, a luat mașina, pe care a abandonat-o ulterior în localitatea Leș.

Agresorul a reușit să scape, iar polițiștii au organizat multiple filtre pe teritoriul județului pentru găsirea și identificarea lui.

Din fericire, leziunea din umăr nu i-a pus în pericol viața taximetristului și, deși a fost transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate, acesta nu a rămas internat.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Anomalie pe sistematizare la intersecția strazilor Mircea cel Bătrân cu Armași

În urma mai multor sesizări, pe parte de sistematizare, din partea cetățenilor din zona Mi…