Acasa Social Uniți pentru Stelu Felix – Spectacol caritabil la Casa de Cultură a Studenților Ploiești

Uniți pentru Stelu Felix – Spectacol caritabil la Casa de Cultură a Studenților Ploiești

5 min read
0
0
253

Miercuri , 28 noiembrie a.c., începând cu ora 17.00, Casa de Cultură a Studenților Ploiești, Info Ploiești City, DJ Kabal și ACS Dinamo Victoria Ploiești vor organiza spectacolul umanitar „Uniti pentru Stelu Felix  – Dreptul la viață, dreptul la fericire.”

Stelu Felix Stoica este antrenor de kickboxing la CS Dacia Martial Art și a fost diagnosticat cu o boala gravă (slăbirea vederii, diplopie şi exoftalmie), intervenția chirurgicală și tratamentul aferent costând aproximativ 15.000 de euro.

La spectacol vor participa trupele  care formeaza Asamblul “Academic Star“ al Casei de Cultură a Studenților Ploiești, coordonator doamna Antoaneta Trifu, dar și artiștii locali: Ion Petre, Crina și Alin David, Antonia și Ciprian Duda, Elena Ene, Fratele Tase, Dudu Rădulescu, Excelent, Danuț Răduță, Leonard Dedu, Fabiana Vuță,Petty Mușa, Marlen Mary, Agatha Toma, Elena și Gabriela Lipoșeanu, Alexia Ștefan, Clubul Artist Ploiești (profesor Roxana Furtună), trupele de dans Sophy Dance (profesor Georgiana Dumitru), DiaFun (profesor Diana Uță) și Studio Elite Cabaret (profesor Mihaela Nicolae). Momente de magie (modelat baloane) și efecte realizate de Sandra Simion. Expoziție de pictură pe șevalet, realizată de detinuții de la Penitenciarului Ploiești. Expoziția va fi prezentată de angajații de la departamentul social-cultural al Penitenciarului Ploiești și  de doamna Magdalena Toma (director adjunct) .

Fitness Club Nico va dărui vouchere cadou și 5 abonamente reduse, o parte din încasări mergând în contul lui Stelu Felix Stoica.

Parteneri: Enya’s Hand Made, Had Security, Penitenciarul Ploiești, Fitness Club Nico, Dacia Martial Art, Salonul de cosmetică Eden, Cabinetul de psihologie Cătălina Dan.

Parteneri foto : StudioPhoto Ploiesti, PufyArt, Marian Cojocaru Photography.

Parteneri mass-media: www.stirileproprahova.ro și Valea Prahovei TV.

Sonorizare: Marian Cojocaru (DJ Kabal) .

Prezintă jurnalistul Virgil Radulescu (www.stirileproprahova.ro) și actrița Petty Mușa (Teatrul “Toma Caragiu“ Ploiești)

Istoric :

Stelu, diagnosticat cu o boală cumplită, este un antrenor de kickboxing din Ploiești și are nevoie de ajutorul nostru, al oamenilor de sport și nu numai.  Veste teribilă din partea medicilor pentru unul dintre cei mai buni antrenori de kickboxing din Ploiesti, antrenor la Clubul Sportiv Dacia Martial Arts și din cadrul circuitului  de K1 Colosseum Tournament, Stelu Felix Stoica, în vârstă de 49 ani,  care a aflat de curând că suferă de o boală cumplită, iar acum are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor. Pentru a-i fi salvată vederea, el are nevoie de mai multe interventii chirurgicale în țară și în străinatate, cât și de un tratament postoperatoriu. Evident că toate aceste lucruri sunt extrem de costisitoare, de aceea Info Ploiesti City, DJ Kabal și A.C.S. Dinamo Victoria Ploiești lansează o campanie umanitară pentru STELU FELIX STOICA . Cei care vor să-l ajute pe  Stelu Felix Stoica, o pot face donând în următorul cont:

RON –  RO 44 RNCB 0509058806880004 

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Social

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Curtea de Apel Bucureşti decide astăzi dacă va fi ridicată carantina în comuna prahoveană Gornet

Curtea de Apel Bucureşti se pronunţă, marţi, pe cererea autorităţilor locale din comuna Go…