Acasa Diverse URA ASASINILOR DEMENȚI FAȚĂ DE SOCIETATEA ROMÂNEASCĂ

URA ASASINILOR DEMENȚI FAȚĂ DE SOCIETATEA ROMÂNEASCĂ

8 min read
0
0
414
Daca veti privi azi cu mai multa seriozitate metodele de exploatare a acestei organizatii ce impun taxe sângeroase societatii si dobânzi mari, veti intelege mai usor unde vor sa ajunga aceste umbre din exterior si interior ce lucreaza contra proprietatii a românului si României.
Aceste umbre au fortat economic pe romanii sa caute de munca in alte state în timp ce aduc muncitori din alte țări in Romania, platindu-i uneori mai bine decât pe românii care au emigrat de nevoie.
Azi, daca observati bine, toate marile moluri impun societatii sa cumpere toate bunurile de consum la preturi zdrobitoare. 99 la suta din toate magazinele sunt propietatea acestei elite in toata lumea. Este posibil ca bestiile comunismului si fosta securitate ordinara de azi sa arendeze si bisericile, iar preotii si credinciosii sa plateasca slujbele religioase.
De fapt s-a si inceput acest spectacol. Aceste umbre se numesc – evrei – si folosesc forma mascata de a deveni proprietarii pamântului românesc. Evreimea vrea sa puna gheara pe averea imobiliara prin intermediul instrumentelor de credit si sa torpileze Banca Româna.
Instrumentele folosite prin credit si ipoteci vor reusi sa devina proprietarii României. Lozinca evreilor „dezvoltarea comertului”, pe care au exploatat-o pentru dezvoltarea comertului – evreiesc- si-au organizat trusturi fantoma ce au acaparat functii publice. Comertul si Industria.Petrolul, Gazul, si aurul verde, padurile, cu industriile aferente, au devenit obiectivele principale ale razboiului economic dus de – evreii bankeri din furt – sunt efecte devastatoare pentru România ți se pot constata.
Nu le scapa din gheare nici prostitutia sau comertul cu carne vie. Sunt organizati din afara tarii de gasca evreiasca de bancheri ce le pun la dispozitie capitalul necesar pentru a patrunde masiv si in agricultura.Asa procedeaza, azi, cu toate statele asa-zisei  „UNIUNI EUROPENE”.
Evreii fug de munca si de raspundere , luxul nemasurat si oboceiul de a calatori si a cheltui fara masura si a alimenta bancile sunt pe primul loc. Si in trecut, dar si azi ei detin dreptul de a avea restaurante de lux, brutarii, macelarii, farmacii, vânzarea pestelui din helestee, de a taia padurile si de a detine mii de hectare de pamânt. Evreii pun taxele prin intermediul acestui clan – pesedist de hoti ordinari ce se trag din aceasi familie ce vor sa infiinteze un stat in stat cu o lege impusa de ei, hotii:
„In umele justitiei vom imparti proprietatea de la tarani care sunt lipsiti de mijloace de exploatare si sunt obligati sa se adreseze noua care vom deveni proprietari si ei datornici, datorita capitalului nostru ce nu poate fii achitat, ne face proprietari cu drepturi depline.
Francmasoneria manipuleaza impreuna cu evreii ingenunchierea României, distrugind proprietatea si Statul. Exista o vorba care spune ca daca vrei sa descoperi coruptia, urmeaza calea banilor. O adevarata avalansa de evrei cu identitate camuflata a ocupat, din 1990, importante functii in statul român. Acest clan -evreiesc – a ascuns identitatea evreilor securisti.
Marius Oprea a declarat că evreii au acaparat multe pozitii de putere din securitate, cum era Directia Cercetari Penale, condusa de „Misu Dulgheru”, de fapt numele lui adevarat era (Dulberg).
Astazi, evreii duc o puternica campanie de disculpare a evreilor securisti ce au aplicat o forma criminala de represiuni valorilor Române, fac tot posibilul sa ascunda adevarul si comportamentul aplicat de ei.
Natiunle Unite reprezinta Calul Troian al guvernului mondial ce are in subordine o vasta retea de organizatii care se pretind in slujba popoarelor, dar care  nu reprezinta decât o acoperire a unei manipulari grotesti.
Organizatia Mondiala a Sanatatii, o filiala ce se află in proprietatea cartelului evresc, masonic si bancar.
Aceasta organizatie avertizeaza lumea ca se va produce o pandemie si numai cei care controleaza corporatiile farmaceutice poate asigura vaccinul necesar. Este mecanismul de creare a problemei false. Aceste vaccinuri provoaca mari probleme de sanatate ce afecteaza bunastarea fizica si psihica a miliarde de oameni si tot ei sunt cei care patroneaza marile conflicte internationale si lovituri economice, Mondiale.
Toti asitam in liniste la construirea acestui lagar global, fara sa scoatem un sunet fara ne dam seama ce va fi mâine si ce numar vom purta.
Câta suferinta trebuie sa acumulam, ca sa ne trezim? Oare vom accepta ca acesti hoti sa ne modeleze, vom deveni niste creaturi pierdute ce se hranesc din acest intuneric murdar? Cheia puterii noastre este doar de a indura si sa devenim un animal ascultator? Ce pot sa mai spun: TOTUL VA DEVENI FALS; FALSĂ VA DEVENI SI ACEASTA OMENIRE.
SAVU TONI
Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Diverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

PERCHEZIŢIE LA UN BĂRBAT BĂNUIT DE PROXENETISM

33.000 de euro au fost ridicaţi de poliţişti şi un autoturism de lux a fost indisponibiliz…