Acasa Politică Viceprimarul Cristian Ganea cere urgentarea realizării reţelei de apă şi canalizare în cartierul Mitică Apostol

Viceprimarul Cristian Ganea cere urgentarea realizării reţelei de apă şi canalizare în cartierul Mitică Apostol

2 min read
0
0
66

Viceprimarul Cristian Mihai Ganea a discutat urgentarea realizării reţelei de apă şi canalizare în cartierul Mitică Apostol în cadrul Comitetului de Coordonare APA Nova. Astfel, membrii comitetului au decis ca, în acest an, să demareze proiectarea şi execuţia reţelei de distribuţie pe orizontală pentru ca anul viitor toţi locuitorii din Mitică Apostol să poată beneficia de tot confortul urban al unui oraş european.

Ca urmare, vor fi identificate sumele necesare demarării proiectului, iar una dintre variantele propuse este cea a majorării cu 8% a valorii apei livrate populaţiei.

După cum știți, în prezent, Ploieştiul are cel mai mic preţ de livrare a apei, fiind pe locul 41 din cele 41 de municipii reşedinţă de judeţ, la acest capitol.

„Am promis , iar modernizarea cartierului Mitică Apostol este un proiect cu care PSD a intrat în alegeri. Facem toate eforturile pentru a-l realiza. Sperăm să nu întâlnim piedici politice în realizarea acestui proiect, el fiind menit să ridice nivelul de trai al ploieştenilor din Mitică Apostol”, a declarat Cristian Ganea pentru jurnalul.ro.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Politică

Lasă un răspuns

Check Also

niMicul „terorist” care a amenințat cu bombe la Spitalul Judeţean şi la un supermarket din Ploiești, reținut de polițiștii prahoveni

Un bărbat, de 34 ani, din Câmpina, este principalul suspect al ameninţărilor cu bombă de l…