Acasa Sport Viceprimarul Cristian Ganea: „Noul sezon de trap va începe pe 15 aprilie”

Viceprimarul Cristian Ganea: „Noul sezon de trap va începe pe 15 aprilie”

2 min read
0
0
63

„Astăzi, (n.r. – joi, 22 martie) am susținut ședința de lucru pentru desfășurarea în bune condiții a competiției de trap. În acest sens, am invitat pe domnul avocat George Botez si directorul Hipodromului Ploiești, reprezentanți ai Federației Române de Trap, Asociației Calului de Trap, municipalității și, bineînțeles, pe cei ai Clubului Sportiv Municipal.

Demersurile pentru rezolvarea problemei lipsei caselor de pariuri vor continua prin intermediul colaborării instituționale cu Ministerul Agriculturii și Ministerul Finanțelor pentru a aduce Loteria Română la curse.

Nu pot oferi un termen exact, dar mă angajez să fac tot ce îmi stă în putință pentru a avea rezultate în cel mai scurt timp posibil!

Îi asigur pe ploieștenii iubitori de hipisim de faptul că luăm toate măsurile necesare pentru ca noul sezon de trap să se desfășoare în condiții bune.

Unicul Hipodrom de Trap din România trebuie să funcționeze în baza unui regulament specific bine structurat, cu problema caselor de pariuri rezolvată (fiind realizate demersuri susținute la Ministerul Agriculturii și Ministerul Finanțelor pentru a aduce Loteria Română la curse) și, bineînțeles, cu premii asigurate de un sponsor puternic!”

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Anomalie pe sistematizare la intersecția strazilor Mircea cel Bătrân cu Armași

În urma mai multor sesizări, pe parte de sistematizare, din partea cetățenilor din zona Mi…