Acasa Social Viceprimarul Cristian Mihai Ganea a semnat ordinul de începere a lucrărilor la Centrul de Radioterapie al Spitalului Municipal Ploiești

Viceprimarul Cristian Mihai Ganea a semnat ordinul de începere a lucrărilor la Centrul de Radioterapie al Spitalului Municipal Ploiești

1 min read
0
0
178

Viceprimarul Municipiului Ploiești, Cristian Mihai Ganea, a anunțat că, în luna martie, vor demara lucrările de construire a Centrului de Radioterapie al Spitalului Municipal Ploiești.

“Primăvara începe cu o veste bună pentru prahoveni! Am semnat ordinul de începere a lucrărilor la Centrul de Radioterapie de la Spitalul Municipal Ploiești! Pe data de 5 martie vor demara lucrările la acest obiectiv extrem de important, investiția fiind un parteneriat între Primăria Ploiești și Consiliul Județean”, a declarat viceprimarul Ploieștiului.

Centrul de radioterapie de la Spitalul Municipal Ploiești este una dintre investițiile din domeniul sanitar mult așteptate de către bolnavii de cancer, atât din Prahova, cât și din județele limitrofe, fiind necesar pentru pacienții oncologici care au nevoie de tratament de specialitate în anumite afecțiuni care în prezent nu pot fi tratate decât în marile centre universitare.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Social

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

700 de posturi scoase la concurs, din sursă externă, în vederea încadrării ca poliţist de penitenciare

Vă informăm că 41 de unităţi subordonate Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor scot l…